Гост Zig Zag Публикувано Септември 25, 2015 Report Share Публикувано Септември 25, 2015 Здравейте. Вече няколко години на Windows 7/8/10 често му се случва да ми запорира външния хард диск и да не ми позволи да го извадя. Съобщението му гласи, че това устройство се използва от програма, да сме затворили програмата, която го използва, без да назовава коя е тя. Значи, вижда че го използва програма, но в същото време не вижда програма! Дяволите ги взели, Микрософт!Моля ви, кажете някакво елементарно приложение, което да ми покаже процеса, свързан с устройството. А защо Windows си прави оглушка с нас - това е загадка на века.Спрях антивирусната от диспечера, но нямаше файда.... Да ви кажа, че паралелно имах включен още един външен хард диск, но за него ми даваше свободно, само за един конкретен диск ми даваше заето. Понякога имам съмнение, че греши, не знам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 25, 2015 Report Share Публикувано Септември 25, 2015 Оправих се с ProcessExplorer. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост