FireEagl3 Публикувано Септември 17, 2015 Report Share Публикувано Септември 17, 2015 Здравейте, случайно си сложих ръката до вентилаторът на захранването и усетих, че изкарва топъл въздух така ли трябва да е, понеже не съм много наясно с въздушните потоци в кутията, и освен това стената е гореща точно където духа и реших да се консултирам с по опитните, повече място ли му трябва не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Септември 17, 2015 Report Share Публикувано Септември 17, 2015 Нормално е да изкарва топъл въздух. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 17, 2015 Report Share Публикувано Септември 17, 2015 Всъщност зависи:- какъв е захранващият блок, дали е качествен, как е проектиран и т.н.;- какви са компонентите на компютъра и колко е натоварен той;- каква е температурата в помещението, в което се намира компютъра. В някои ситуации не би трябвало да излиза топъл въздух, докато в други е напълно нормално.Като цяло се счита за нормално, стига въздухът да е топъл, а не горещ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Септември 18, 2015 Author Report Share Публикувано Септември 18, 2015 Захранването е corsair cx430, компонентите са i3 4170 и amd r9 270, като натоварвам видео картата и,и гледам температурите стига до 75 градуса, за процесора не съм следял, дали като натоварвам повече видео картата, оказва и въздействие на въздуха, който изкарва захранването, както и сега се сетих казвали са ми, че колкото повече натоварваш компонентите, ако не успеят да вземат достатъчно ток от захранването компютъра се рестартира сам вярно ли е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Септември 20, 2015 Report Share Публикувано Септември 20, 2015 Нормално е да изкарва топъл въздух, защото вентилатора го изкарва навън. Проблем ще е ако не изкарва топъл въздух, а загрява самото захранване, или кутията, когато пипнеш отгоре с ръка не трябва да е гореща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Септември 20, 2015 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2015 Нормално е да изкарва топъл въздух, защото вентилатора го изкарва навън. Проблем ще е ако не изкарва топъл въздух, а загрява самото захранване, или кутията, когато пипнеш отгоре с ръка не трябва да е гореща.Ясно, добре мерси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост