artgun Публикувано Август 17, 2015 Author Report Share Публикувано Август 17, 2015 Здравейте!Днес радоста ми помръкна, защото отново инсталирах най-новите драйвъри - 355.60. Въпреки зададеното голямо количество виртуална памет видео възпроизвеждането отново замръзва периодично. Добрата новина е, че във форумите на NVIDIA един от членовете на екипа най-накрая стигна и до моя проблем и написа, че подготвят решение и за този проблем в следващия драйвър, но пък си мисли, че лаптопа ми има Оптимус технологията, а той всъщност я няма. Просто такъв е модела - от определена дата в определени модели, които имат възможност ( отделна видео карта + процесор поддържащ видео обработка) нямат оптимус. Както и да е, изпратих му съобщение и се надявам да се съобразят с този факт.Ами пак ще се чака... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Август 17, 2015 Report Share Публикувано Август 17, 2015 Ами пак ще се чака... Какво чакаш бе приятел? Ти им обясняваш едно, те си мислят за друго. Толкова ли не разбра словата ми? Един симптом се явява от 1000 вида грешки. Наистина ли смяташ, че лотарията ще се падне твоето 1 на 1000? Между другото, да те светна, че има разработчици на сериозен софтуер за защита, които не умеят да поправят извеждането на иконка - пряк път на работния плот по време на инсталацията. Вече два месеца ги чакаме и им напомняме, но получаваме само утешителни отговори, а реално нищо не се прави. Поправката даже може да се окаже менте. Това ти го казвам, за да те обезкуража и да продължаваш да търсиш алтернатива на твоя проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост