Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,

имам нужда от нов охладител за процесора ми Intel Core i7 4790k. В момента е със стоково охлаждане, което е меко казано ужасно. Компютъра съм го взел за обработка на видео и рендване, а в момента ме е страх да рендвам повече от 10 минути поради температурата на процесора ( към 90). Разбира се, процесора тротва, което не се отразява добре на производителността...

Рам паметта е с "гребени", а самата рам (Geil Evo Veloce 2x8GB) е много близко до процесора (може да видите от снимките), което ме притеснява. Кутията има 4 вентилатора ( 2 отпред, които вкарват и 2 отзад, които изкарват) ако не броим вентилаторите на видеокартата и захранването. Кутията е cooler master n400, а дъното gigabyte ga-h97-hd3 (да, не е Z защото не искам да клоквам, а цената между процесора с K и без беше към 10лв като го взимах). Ако новия охладител не върви с термопаста и това ще трябва да взимам...

Снимки на компютъра (1080p):

Снимка 1, Снимка 2, Снимка 3 и Снимка 4. (абстрахирайте се от моите "изобретения" в кутията)

Сума, която мога да отделя - 100лв. Ако изчакам половин или един месец може и до 200лв ама предпочитам да ги дам за друго.

Сподели другаде

Снимки с линия (на снимката пише колко точно):

Снимка 1, Снимка 2, Снимка 3, Снимка 4 и Снимка 5.

Надявам се, съм снимал там където трябва.

Сподели другаде

Благодаря за предложение. Изглежда, че ще стане ама няма няма как да бъда напълно сигурен. Ако никой не предложи нещо друго ще взема това.

Сподели другаде