Georgy Kolev Публикувано Юли 29, 2015 Report Share Публикувано Юли 29, 2015 Здравейте на всички... така значи лаптопа ми преди г/д 2 месеца ми праши проблем.Проблема е че като гледам клипове или играч онлайн игри или гл. филми след около 15-20мин. започва да ми забива.. Преинсталирах си го,но пак така прави... Благодаря предварително. Ако ви трябват характеристиките ето..:Лаптопа е Dell Latitude E6400Процесор - Intel® Core2 Duo CPUРам Памет - 2,00 ГБ32-битова операционна система Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 29, 2015 Report Share Публикувано Юли 29, 2015 Off: Какво общо има темата ти с раздела за програмиране? Изтегли и стартирай HWMonitor. Разпъни прозореца на цял екран, направи снимка и я прикачи тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Georgy Kolev Публикувано Юли 29, 2015 Author Report Share Публикувано Юли 29, 2015 Еми къде да сложа темата.. ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 29, 2015 Report Share Публикувано Юли 29, 2015 Някой от администрацията ще ти я премести в правилния. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост