abracadabra Публикувано Юли 17, 2015 Report Share Публикувано Юли 17, 2015 Здравейте, след 2 смени на мишки пак сега не ми работи и новата. По-точно нещо не е наред като действие. Трудно се движи курсора. За лаптоп HP Mobile Workstation НР 8710 става въпрос. Да не би нещо драйвера да не е наред. Когато на него работя с тъчпада(това с пръста където движа курсора) е добре. Но с мишките не ми харесва как работят. Не е нормално. Сега аз не я ползвам на такава подложка от тези за мишките а на маса с ПВЦ лепенка върху нея. И отначало работеше. Сега все по-лошо. А, на покривката от плат преди се движеше но сега спря окончателно. Да не би пък мишките да ги развалям нещо? Или драйвера? Или подложка да купя? Дайте съвет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юли 17, 2015 Report Share Публикувано Юли 17, 2015 Здравей,на моята маса - която е лакирана, трябва да ти кажа, че няма местене на тази мишка и преди доооооста време се чудех какво се случва и накрая как направих проверка (то съвет и към теб, дано да помогне) - вземи един бял лист А4, на които принтираме (като ориентир), сложи го и тествай. Ако всичко е наред, ясно къде е проблема. Предполагам оптична е, но не знам на батерии или с кабел (кой от двата вида е), ако е батерия да не би low battery Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Юли 17, 2015 Report Share Публикувано Юли 17, 2015 Използвай обикновена памучна носна кърпа.Като се заглади с времето може да я обърнеш обратно или изплакнеш с водада се възстановят влакната. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Юли 18, 2015 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2015 Оптична безжична е. Смених батериите, работи сега по-добре. Просто като я купих и не взех нови батерии защото имам у дома. Замерих две с мултицета -1,5В имаха. Но е паднало напрежението бързо(явно от доста време не бях ги ползвал...). Но, все пак старите мишки са с кабел и пак оптични(то дали има още от тези с топчето, които ми се струват по-надеждни), и явно нещо оптиката им се разваля. Чистих ги, отварях ги.... Но не стават,-развалиха се. Сега новата върши работа. Но имам една стара подложка за мишка и никак не е добра, затова си я ползвам мишката направо на масата(с негланцирана ПВЦ лепенка). Но, си мисля от какво и върху какво е най-добре оптиката да работи? От какво да си направя подложка. Не за друго на ми е любопитно. Но, пък и цената(може смешно да е), но една подложка е 3лв.(средно, за обикновенна), а мишката която купих е 7,99лв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост