aaster23 Публикувано Юни 29, 2015 Report Share Публикувано Юни 29, 2015 Здравейте съфорумници.Имам един въпрос: Aida 64 и Task Manager-а ми показват 0% CPU Usage при пуснати: Steam, Task Manager, Dolby Advanced Audio, Aida 64, GeForce Experience. Та въпросът ми е, това възможно ли е ? Използвам High Performance режим...Имам и един проблем, който е че Windows едвам едвам се влачи... Искам да знам дали проблемът е от Windows или от хардуера.Processor: Intel Core I5-2410M, 2.30 GHzRam: 4 GB 667 MHz Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 30, 2015 Report Share Публикувано Юни 30, 2015 За следене на натовареността на процесора (и не само разбира се) по-добре използвай нещо по-сериозно от рода на Process Explorer или Process Hacker. Дори можеш да дадеш снимки от която от двете си си избрал. Относно влаченето, ще е добра идея да го опишеш по-точно. И, ей така, между другото, дай дневник от Autoruns:1) стартирай програмата;2) изчакай да сканира всички местоположения за стартиращи обекти;3) избери Options -> Hide Microsoft entries -> OK;4) меню File -> Save... (от падащото меню остави избран .arn за файлов формат).5) архивирай създадения файл с удобен за теб архиватор и прикачи архива към коментара си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост