dallaz Публикувано Септември 6, 2006 Report Share Публикувано Септември 6, 2006 инсталирах неро 6 и сега при опит да запиша нещо със записвачката ми изписва че е недостъпна.какво да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Септември 6, 2006 Report Share Публикувано Септември 6, 2006 инсталирах неро 6 и сега при опит да запиша нещо със записвачката ми изписва че е недостъпна.какво да направя? Привет!Да не би да се опитваш да запишеш физическо CD с имидж рекордер?Отвори Неро. Отиди в recorder>choose recorder и виж дали сред изброените рекордери има твоята записвачка. Ако я има, маркирай я и дай ок.Ако Неро изобщо не разпознава твоето CD/DVD устройство- за откриването им се използва командата Automatic detection of CD/DVD-Rom drives. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Септември 6, 2006 Report Share Публикувано Септември 6, 2006 (Редактиран) Знам, че темата е за Неро но аз искам да кажа, че има една много по добра и по малко програма от Нерото. Тя се казва Prassi ONES v2.0.330 свали я и е пробвай. Много ще ти хареса. Може това да няма нищо общо с темата, но просто искам да кажа макарче е по-малка от Нерото (по размер) тя не отстъпва с нищо по качества. Но както се казва в една реклама. Не ми вярваите просто така, свалете е и се уверете сами. Редактиран Септември 6, 2006 от Vankata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dallaz Публикувано Септември 7, 2006 Author Report Share Публикувано Септември 7, 2006 преди два дни преинсталирах ХП -то и в бързината съм пропуснал да и разреша "записване"в свойствата на записвачката.след разрешаването проблема се нулира.Благодаря все пак за отзива от Ваша страна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 7, 2006 Report Share Публикувано Септември 7, 2006 преди два дни преинсталирах ХП -то и в бързината съм пропуснал да и разреша "записване"в свойствата на записвачката.след разрешаването проблема се нулира.Благодаря все пак за отзива от Ваша страна.Я пак. За какво разрешаване на запис в свойства става въпрос? Къде е това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dallaz Публикувано Септември 8, 2006 Author Report Share Публикувано Септември 8, 2006 (Редактиран) ако не туриш отметката ти дава че е недостъпна-пробвай.чете но не записва.http://img235.imageshack.us/img235/431/107310771079108010841077tb1.png Редактиран Септември 8, 2006 от Tragedy Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 8, 2006 Report Share Публикувано Септември 8, 2006 Това е във връзка с вградената функция за писане на дискове, не става въпрос за отделни програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 8, 2006 Report Share Публикувано Септември 8, 2006 Аз си мисля, че е станало какво казва danina - не си заредил записвачката, а Image recorder-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dallaz Публикувано Септември 9, 2006 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2006 Привет!Да не би да се опитваш да запишеш физическо CD с имидж рекордер?Отвори Неро. Отиди в recorder>choose recorder и виж дали сред изброените рекордери има твоята записвачка. Ако я има, маркирай я и дай ок.Ако Неро изобщо не разпознава твоето CD/DVD устройство- за откриването им се използва командата Automatic detection of CD/DVD-Rom drives.може ли малко по-подробно,ще съм ти благодарен да просветлението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dallaz Публикувано Септември 9, 2006 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2006 открих го-при мене е на български:запис.=>избор на записвачка=>имидж или ер вито.не знаех че и от там се правят настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Септември 12, 2006 Report Share Публикувано Септември 12, 2006 открих го-при мене е на български:запис.=>избор на записвачка=>имидж или ер вито.не знаех че и от там се правят настройки.Съжалявам, че се забавих! Напоследък съм много заета. Важното е, че си го открил. Ориентира ли се? Там сигурно виждаш и твоята записвачка. От въпросното място можеш да получиш подробна информация за записвачката ти- какви функции поддържа и куп други неща. Същото се отнася и за имидж рекордерите. Поздрави и още веднъж се извинявам за закъснението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vogon Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Съжалявам, че се забавих! Напоследък съм много заета. Важното е, че си го открил. Ориентира ли се? Там сигурно виждаш и твоята записвачка. От въпросното място можеш да получиш подробна информация за записвачката ти- какви функции поддържа и куп други неща. Същото се отнася и за имидж рекордерите. Поздрави и още веднъж се извинявам за закъснението. благодаря и аз имах същия проблем и го оправих , само не знам защо и другите ми програми за запис не работиха също а при тях нямя такива настройки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост