avatar1989 Публикувано Юни 26, 2015 Report Share Публикувано Юни 26, 2015 От известно време си търся такъв четец.Бюджета ми е ограничен - до 200лв.Ще чета книги основно в epub формат понякога и PDF.Засега съм се спрял на PocketBook Basic 2.Не съм чувал за тази марка по принцип и затова реших да потърся съвет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Юни 26, 2015 Report Share Публикувано Юни 26, 2015 Аз ползвам Kindle и съм доста доволен. Няма кой знае колко опции в менюто, но пък за тези пари е чудесно решение. Използва се доста интуитивно, дори човек, който никога не е ползвал таблети и смартфони след еднократно показване вече се справяше на ниво отваряне/затваряне на книга, прелистване и т.н. Колко често се зарежда зависи от това колко пъти се прелиства и на колко прелистени страници се прави пълно опресняване на екрана, но при редовно четене е не по-често от веднъж в месеца. Няма подсветка на екрана, което за мен поне е плюс, тъй като търся точно това. Поне моята версия си дойде с инсталиран английски речник. Има и WiFi. Като цяло това е моята препоръка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост