maria11 Публикувано Юни 25, 2015 Report Share Публикувано Юни 25, 2015 Здравейте Имам проблем с Microsof Office 2007 .На компютъра имам един активен акаунт -админски и един гост-акаунт,който не се използва . От няколко часа(на админския акаунт) не искат да ми се отварят , майкрософтските файлове на word ,power point и другите от пакета.Изписва офис пакета не е инсталиран за текущия потребител.Огледах правата за акаунтите уж не са ограничени ,а пък на админския акаунт не отваря нищо от офис пакета,а на другия отваря(гост акаунта). Приемам съвети,идеи -налага ми се да го ползвам ,имам малко време да оправя нещата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 27, 2015 Report Share Публикувано Юни 27, 2015 Според мен най-удачното първо решение би било да поправиш инсталацията. Би трябвало това да може да стане от контролния панел при опит за промяна на пакета или просто при опит за повторна инсталация. Огледай се за опция Repair. Би трябвало да свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maria11 Публикувано Юни 27, 2015 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2015 Night_Raven здравей и благодаря за включването. Мъчих аз да поправя инсталацията и нищо.Но накрая открих ,какво е причинило предизвикателството това е UAC. Ето тук http://forums.softvisia.com/index.php/topic/13428-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-user-account-control-uac/ ,ще чета за да отстраня бъдещи проблеми с този UAC.Освен това Администраторския акаунт ( скрития ) на Windows 7 се е активирал и затова само през него мога да трия някои файлове и преки пътища в другия акаунт. Не успях да разбера ,как на офис пакета да се върнат нормално шорткътите в старт менюто и как да си остана с UAC ,но без да ми прави номера с офис пакета?Все още в единия акаунт ( той по принцип е само той) ползвам компютъра само аз и затова не са ми нужни други акаунти,не мога да трия каквото пожелая и ми изисква разрешение от администраторския акаунт.Да го спра ли изцяло и как моя акаунт да си има 100% права като преди. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maria11 Публикувано Юни 27, 2015 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2015 Колко изчетох ,но колко разбрах се вижда от следното ,което получавам "The following error occurred while attemting to save properties for user Administrator" .Другото което мога да кажа е че вече не мога да променям акаунтите от стандартен тип на администраторски и не мога да променям настройките на UAC .Ако някой помогне да изчистя големия мармалад ще се съм много благодарна.Готова съм да се примиря ,че няма да ползвам като преди офис пакета и обещавам ,че няма да търся предишното съвършенство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Юни 28, 2015 Report Share Публикувано Юни 28, 2015 Пробвай с това http://www.tweaking.com/content/page/windows_repair_all_in_one.html, но задължително влез през сейф мод и тогава го пусни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 28, 2015 Report Share Публикувано Юни 28, 2015 По описанието излиза, че акаунтът, от който работиш, не е администраторски. Провери отново дали е или не е. Ако не е, влез във вградения администратроски акаунт и го промени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maria11 Публикувано Септември 24, 2015 Author Report Share Публикувано Септември 24, 2015 Благодаря Ви за отговорите Ozzy и Night_Raven.Това което направих е да върна системата назад,да спра окончателно UAC-а и да спра да търся перфектност в ситуацията.Аз лично по правата нищо не съм пипала,лаптопа го ползвам само аз ,но явно при деинсталиране на програми ,нещо се е счупило,незнайно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост