cplx Публикувано Юни 15, 2015 Report Share Публикувано Юни 15, 2015 До вчера имам звук, днес пускам компютъра и нямам никакъв звук - нито през Интернет, нито директно от компютъра. ОС е Windows 7.Проверих всички нива на звука, няма намалени или Mute. Какво може да е станало? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 15, 2015 Report Share Публикувано Юни 15, 2015 Увери се, че колонките/слушалките са наред. Ако имаш възможност, тествай с други.Можеш да опиташ да забраниш звуковата карта в Device Manager и да я разрешиш след това. Ако не помогне, можеш да опиташ да я деинсталираш (отново от Device Manager), но без да изтриваш драйвера, и да рестартираш, за да се инсталира автоматично отново. Разбира се, ако ти се занимава, можеш да деинсталираш драйвера, да рестартираш и да го инсталираш отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Юни 15, 2015 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2015 Увери се, че колонките/слушалките са наред. Ако имаш възможност, тествай с други.Можеш да опиташ да забраниш звуковата карта в Device Manager и да я разрешиш след това. Ако не помогне, можеш да опиташ да я деинсталираш (отново от Device Manager), но без да изтриваш драйвера, и да рестартираш, за да се инсталира автоматично отново. Разбира се, ако ти се занимава, можеш да деинсталираш драйвера, да рестартираш и да го инсталираш отново.Пробвах го това да сменя колоните. Няма ефект. Ще пробвам да инсталирам наново драйвера и ако не стане пак ще пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Юни 15, 2015 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2015 Нищо не става. Да не ми е изгоряла звуковата карта ? Как мога да разбера? От снимките долу, нещо да не е наред? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Юни 16, 2015 Report Share Публикувано Юни 16, 2015 Нищо не става. Да не ми е изгоряла звуковата карта ? Как мога да разбера? От снимките долу, нещо да не е наред?Пусни едно LiveCD с Линукс и провери дали ще има звук! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Юни 16, 2015 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2015 Пусни едно LiveCD с Линукс и провери дали ще има звук!Това не знам как става. Някакъв по лесен вариант? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Юни 16, 2015 Report Share Публикувано Юни 16, 2015 Това не знам как става. Някакъв по лесен вариант? Издърпай файла ubuntu-14.04.2-desktop-i386.iso. от тука download now. Запиши го на CD.Сложи го в четеца на компа,и рестартирай компа.Ще ти излезе меню.ИзбериLiveCD > enter. Изчакай да се зареди оперативната система.Ще ти излезе един десктоп,не като на Windows,но подобен.Пусни си браузера за интернет,обикновено е Mozila Firefox избери някой сайт с клипове и пусни някой клип.Ако чуеш клипа,компа ти е наред,но има проблем с оперативната система.LiveCD на български му казват жив диск! Може да прочетеш тази тема.Ако обаче и така няма звук-сервиз! Занеси го на сервиз и в случай,че и това което пиша, не ти е ясно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Юни 17, 2015 Report Share Публикувано Юни 17, 2015 Извади и постави обратно жака(жаковете) на колоните. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост