Гост Zig Zag Публикувано Юни 8, 2015 Report Share Публикувано Юни 8, 2015 На жена ми настолния компютър е снабден фабрично с такива вентилатори, че при всяко влизане я питам дали е пуснат компютъра. По нищо не разбирам дали върти или не. Вече над една година си напрягам слуха да чуя компито жужи ли аджеба или не. Няма признаци по които да разбера, освен да погледна в лампичката! А не съм никак глух, чувам и мравките като ходят. Живее на закътано тихо място, дограмата й е шумоизолираща, легнем си да почиваме, а компа е в неизвестност, работи ли я питам аз. Поглеждам към него - лампичката му свети. Всеки път се питам как е възможно. Поне малко от стържене трябваше да издава някакъв звук, а той отсъства и се държи като загасен. Отварял съм го и всички перки въртят. Изумен съм! Магията е голяма, твърде голяма за мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Юни 8, 2015 Report Share Публикувано Юни 8, 2015 Няма никаква магия, както казах има вентилатори и вентилатори, освен това може да е реализиран с активно управление и контрол на температурата, тоест в почти цялото време да работи под номиналните обороти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост