veelvet Публикувано Септември 6, 2006 Report Share Публикувано Септември 6, 2006 Проблема ми се състои в това че след конвертиране AVI to VCD/MPEG .... с WinAvi video converter изходящия фаил няма звук а се чува само свистене.В сайта на WinAvi при липса на звук съвета е : "Please just adjust the AC3Filter.".Инсталирах си AC3 ver.1.08 но не разбирам какво трябва да се настрои.Ще съм благодарен ако някой помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Септември 6, 2006 Report Share Публикувано Септември 6, 2006 Проблема ми се състои в това че след конвертиране AVI to VCD/MPEG .... с WinAvi video converter изходящия фаил няма звук а се чува само свистене.В сайта на WinAvi при липса на звук съвета е : "Please just adjust the AC3Filter.".Инсталирах си AC3 ver.1.08 но не разбирам какво трябва да се настрои.Ще съм благодарен ако някой помогне.Привет!Отвори програмата WinAvi.После в този прозорец:http://pics.softvisia.com/design/pics/1783/3nm8.gifИ после:http://pics.softvisia.com/design/pics/1783/4il9.gifАко има проблеми пиши пак! Между другото, току що погледнах в сайта на Winavi и намерих следното- за проблеми в кодирането на DVD mpeg- трябва да се инсталира пакет кодеци, който е архив. Да се разархивира в папката Filter в директорията, където е инсталирана програмата winavi.Инсталирай въпросния филтър AC3 по посочения начин и пробвай. Ако ти липсват и други кодеци за коректно конвертиране свали целия пакет от тук:Сваляне! Още информация:Тук!Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
veelvet Публикувано Септември 6, 2006 Author Report Share Публикувано Септември 6, 2006 Между другото, току що погледнах в сайта на Winavi и намерих следното- за проблеми в кодирането на DVD mpeg- трябва да се инсталира пакет кодеци, който е архив. Да се разархивира в папката Filter в директорията, където е инсталирана програмата winavi.Инсталирай въпросния филтър AC3 по посочения начин и пробвай. Ако ти липсват и други кодеци за коректно конвертиране свали целия пакет от тук: Това го направих още в началото след инсталация на програмата но ползата е никаква пак свисти и няма звук.А "Enable DirectAC3" си има отметка по Default.В FAQ на WinAvi за този проблем е написано следното : A. 2.When finished converting AVI file(s), there is no sound or very low sound in the output file(s): Please just adjust the AC3Filter. And you can visit http://www.videohelp.com for some more details on how to do that. Просто незнам как да го наглася този AC3Filter.Във videohelp се рових но нищо не схванах кое и как трябва да се направи.Старата версия WinAvi 6.3 си работи добре и всичко си се конвертира както трябва но ми се иска да ползвам някой от функциите на новата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Септември 6, 2006 Report Share Публикувано Септември 6, 2006 Привет отново!Да почнем отначало. Какво се опитваш да конвертираш? Какви кодеци ти отчита Gspot?За настройки на AC3 прочети тук:Тук!На руски е. Дано помогне. Има и шотове.Аз работя с по- стара версия, но ще се опитам да помогна. В моята, след инсталирането му не бяха необходими никакви настройки.Сега като го инсталира и почнеш да конвертираш Winavi изписва ли ти нещо или възприема филтъра. Имам чувството, че проблемът не е във филтъра, а в самия файл. Виж му кодеците. Пробвай да инсталираш и пълния пакет кодеци- може да има нужда и от още нещо.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dementor Публикувано Януари 25, 2007 Report Share Публикувано Януари 25, 2007 значи искам малко помощ , защото днес си намерих тази програма . Имам следния проблем : когато си запиша филм , формата не е DVD , но DVD - то ми го чете , субтитрите не винаги се пускат с натискането на копчето за субтитри . Един приятел ми каза за програмата ,че имало функция за вграждане на субтитрите в самото видео . Моля някой да ми кажа как става . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Януари 26, 2007 Report Share Публикувано Януари 26, 2007 Привет!С Winavi вграждането става бързо и лесно. Трябва само да спазваш най- основните неща. Линкове за ръководства можеш да намериш в тази тема:http://www.softvisia.com/forums/index.php?...ost&p=12072Дадени са и малко излишни неща според мен, но ще се справиш. Ако има проблеми , пиши! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост