FireEagl3 Публикувано Април 17, 2015 Report Share Публикувано Април 17, 2015 Здравейте въпроса ми е следния мога ли на това дъно ASRock H81M-VG4 да сложа този процесор AMD FX 8320 3.50 Ghz. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Април 17, 2015 Report Share Публикувано Април 17, 2015 Не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Април 20, 2015 Report Share Публикувано Април 20, 2015 От няколко дена не успявам да вляза в форума. Когато съм с ХР. Опитах с IE,Mozilla Firefox не става! Отварям форума,кликам на "Влизане" но нищо!? Допълнителния екран за логване не се показва! Реших,че ХР то ми се бъзика защото с 8.1 няма такъв проблем.Но не ми се занимаваше с ОС тези дни! Тази сутрин обаче,същия номер със служебния комп! И той е с ХР. Инсталирах Google Chrome,и с него успях да влеза,и реших да попитам за какво става дума!? Благодаря! п.п. Съжалявам, че пиша тука но се оказа,че нова тема не мога да пусна. Показва ми този екран: Sorry, you don't have permission for that! Your secure key, used to verify you are posting the topic, did not match the one submitted. Please go back, reload the form, and try again. Полезни връзки· Чукнете тук, за да влезете· Помощна документация· Връзка с администратора на форума В моя тема също не мога да вляза,защото излизам от логин! Само тук успях да пиша! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 20, 2015 Report Share Публикувано Април 20, 2015 Знаем за проблема и очакваме съдействие от IPS. Описано е в тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Април 20, 2015 Report Share Публикувано Април 20, 2015 Минавайте на по-нови версии от Windows XP. Това ще да е решението на проблема...Там има прекалено много проблеми вече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Април 21, 2015 Author Report Share Публикувано Април 21, 2015 А този процесор Intel Core i5-4460 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Април 21, 2015 Report Share Публикувано Април 21, 2015 Да, ще може. Процесорът и посоченото дъно са с един и същ сокет-1150 и конкретния модел процесор е в официалния списък на поддържаните процесори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Април 22, 2015 Author Report Share Публикувано Април 22, 2015 Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост