ozic Публикувано Април 7, 2015 Report Share Публикувано Април 7, 2015 Направих презентация на Power Point. Разширението е .pptx или .ppt (разширението е в зависимост от версията на Power Point). Искам да изпратя презентацията по Gmail, като прикачен файл, но ми изписва, че има грешка и файлът не може да бъде прикачен.Интересното е, че архивирах файла с WinRAR, но пак ми дава същия проблем.Търсих в нета за този проблем, но нищо не намирам. Моля за помощ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2015 Report Share Публикувано Април 8, 2015 През друг браузър получава ли се? Само с PowerPoint презентации (в или извън архив) има проблем? Да не би да има някакви макросни в тези презентации? Можеш да опиташ да опиташ архив с парола. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 8, 2015 Author Report Share Публикувано Април 8, 2015 През друг браузър получава ли се? - Не. Само с PowerPoint презентации (в или извън архив) има проблем? - Да. Да не би да има някакви макросни в тези презентации? - Не. Можеш да опиташ да опиташ архив с парола. - Не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2015 Report Share Публикувано Април 8, 2015 Кой точно е браузърът? Опита ли да му изтриеш кеша и/или съответната бисквитка за Gmail? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Април 8, 2015 Report Share Публикувано Април 8, 2015 Някои пощи, собственост на получателя, имат забрана за получаване на прикачен файл. Тогава излиза ответна реакция като провал.... Само ви напомням. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 8, 2015 Author Report Share Публикувано Април 8, 2015 Не знам как, но се оправи от само себе си. Странна работа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост