Jump to content

Windous Update

pupi

Препоръчан пост

За д продължиш трябва прдварителлно на външен диск или флашка да изнесеш личните файллове - снимки, документи...

И после с чисто сърце си щракни бутона и се наслади на добре работещата система. :)

Сподели другаде

• Отговори 95
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Документи или ценни неща нямам.Всичките ми снимки са на Flickr.Така,че нямам притеснения.Снощи написах на Google - Toshiba Recovery Wizard и успях да намеря за моя лаптоп точно как се прави това. Има само едно место,което ме притеснява - требва да се попълват име и парола.Всичко ми е законно,но там незнам какво да пиша.Аз помня,че след като го донесох от магазина,само му подпълних име и парола за включване в интернет и толкова.Името и паролата са ми от стария лаптоп.Какво ще кажеш?

Сподели другаде

Влизаш без парола. Това е твой избор дали да ползваш парола. Ако те пита за микрософтския акаунт, игнорирай го. Под Windows 8 се спира нета, а на по-старите системи се прави пожелание. :)

Сподели другаде

Здравейте всички,най-после реших проблема си! Първо,благодаря на всички за помоща.В крайна сметка,всичко е било заложено в твърдия диск.Намерих много статии в Google.Ето една,която ми помогна - "http://vmrejata.info/os/windows/387-windows-advanced-boot-options.html"Рестарта трая около два часа.Възстанови се напълно заводската настройка,даже антивируса,с който го купих - Norton security - .Много,много дълго и многократно лаптопа прави рестарти,много Update и т.н Инсталирах си нужните ми програми и сега всичко е ОК! Работи и Update,работи и Defender -a. Инсталирах си пак MSE и съм доволен. На Вас още веднаж - благодаря!!!! 

Сподели другаде