Jump to content

Windous Update

pupi

Препоръчан пост

• Отговори 95
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Не се вижда горната част на текста.

И стрнното е, че въпреки, че прилича на грешно въведена команда, проверката се е заплесвала за дълго.

Командата трябва да е:

sfc /scannow

с интервал между sfc и /

Като свърши, качи лога C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log

Сподели другаде

А този log хе зная кок да го пратя.Правя му копи,после пейс,но не става

качих го в документи,но не мога да го изпратя,защото е 4.25 мб, а мога да изпращам до 2.5мб.Какво да направя,за да го намаля?

post-9973-0-33025900-1428568649_thumb.png

Сподели другаде

Трябва след 100% да пише как е завършило санирането:

Значи нещо пак не е както трябва.

...found no problems.

... found corrupt files but was unable to fix some of them

Защо не пробваш да направиш една инсталация с in place upgrade.

Сподели другаде

Къде излезе тая грешка? Това прилича на омазани асоциации.

'що не пробваш да стартираш setup.exe  от инсталационната медия и да направиш Upgrade на място? Трябва да има свободно място на системиния дял 20-25GB

Сподели другаде

Инсталационна медия е DVD със записан Windows 7 setup или USB flashdrive с "насипан" Windows 7 на него. Т.е. инсталационна медия е инструментът, от когото инсталираш Windows

Сподели другаде

Разбрах терминологията. Относно диска,когато купувах лаптопа ми казаха,че има написан 25 цифрен код,който служи при преинсталиране. Аз приблизително зная как стават тези неща от Ваши статии и по-точно от статия на Night Raven,които ми помагаха да си преинсталирам стария лаптоп ВиндоусXP. Но този е на 4ри години и ме е страх да започвам сам.Между преди малко прочетох,че подръжката на Виндоус 7 е прекратена от 16 януари 2015 г.от майкрософт. Системата ще съществува до 2020г. но няма да има обновявания от МС. Да не би и при мен да се е случило нещо подобно?

Сподели другаде