pupi Публикувано Април 8, 2015 Author Report Share Публикувано Април 8, 2015 Добре,но не мърда от 4% Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Април 8, 2015 Report Share Публикувано Април 8, 2015 Минимизирай конзолата и след час-два провери. И си продължи да си работиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Април 8, 2015 Author Report Share Публикувано Април 8, 2015 ОКМисля,че това е края .Ималинещо сериозно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2015 Report Share Публикувано Април 8, 2015 Сигурен ли си, че си изпълнил командата правилно, защото не това трябва да се вижда като обратна информация? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Април 8, 2015 Report Share Публикувано Април 8, 2015 Не се вижда горната част на текста.И стрнното е, че въпреки, че прилича на грешно въведена команда, проверката се е заплесвала за дълго.Командата трябва да е:sfc /scannowс интервал между sfc и / Като свърши, качи лога C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Април 9, 2015 Author Report Share Публикувано Април 9, 2015 Здравей,ExaFlop,аз наистина съм въвел без разстояние.Сега вече върви по-добре стигна до 49% Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Април 9, 2015 Author Report Share Публикувано Април 9, 2015 А този log хе зная кок да го пратя.Правя му копи,после пейс,но не ставакачих го в документи,но не мога да го изпратя,защото е 4.25 мб, а мога да изпращам до 2.5мб.Какво да направя,за да го намаля? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Април 9, 2015 Report Share Публикувано Април 9, 2015 http://dox.abv.bg/files/sharenof Как завърши сканирането? Какво пишеше? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Април 9, 2015 Author Report Share Публикувано Април 9, 2015 Пише само че е завършило сканирането на 100%.Опитах се да изпратя лог файла,но ше го направя утре.Благодаря за това,което си ми пратил Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Април 9, 2015 Report Share Публикувано Април 9, 2015 Трябва след 100% да пише как е завършило санирането: Значи нещо пак не е както трябва. ...found no problems. ... found corrupt files but was unable to fix some of them Защо не пробваш да направиш една инсталация с in place upgrade. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Април 10, 2015 Author Report Share Публикувано Април 10, 2015 Направих някаква грешка,вместо logfile излиза черен квадрат,на който с червени букви пише INVALID IMAGE!!!! Как да го махна това нещо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Април 10, 2015 Report Share Публикувано Април 10, 2015 Къде излезе тая грешка? Това прилича на омазани асоциации.'що не пробваш да стартираш setup.exe от инсталационната медия и да направиш Upgrade на място? Трябва да има свободно място на системиния дял 20-25GB Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Април 10, 2015 Author Report Share Публикувано Април 10, 2015 не знам какво е инсталационна медия и Upgrade на място ! Малко-по като за незнаещ,моля! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Април 10, 2015 Report Share Публикувано Април 10, 2015 Инсталационна медия е DVD със записан Windows 7 setup или USB flashdrive с "насипан" Windows 7 на него. Т.е. инсталационна медия е инструментът, от когото инсталираш Windows Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Април 10, 2015 Author Report Share Публикувано Април 10, 2015 Разбрах терминологията. Относно диска,когато купувах лаптопа ми казаха,че има написан 25 цифрен код,който служи при преинсталиране. Аз приблизително зная как стават тези неща от Ваши статии и по-точно от статия на Night Raven,които ми помагаха да си преинсталирам стария лаптоп ВиндоусXP. Но този е на 4ри години и ме е страх да започвам сам.Между преди малко прочетох,че подръжката на Виндоус 7 е прекратена от 16 януари 2015 г.от майкрософт. Системата ще съществува до 2020г. но няма да има обновявания от МС. Да не би и при мен да се е случило нещо подобно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост