Jump to content

Windous Update

pupi

Препоръчан пост

• Отговори 95
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Опитай да инсталираш актуализациите една по една. Ако не се получи, можеш да опиташ да ги изтеглиш като файлове и ръчно да им стартираш инсталациите.

Сподели другаде

Aз мисля,че тази връзка при мен е нарушена.А никакво копие нямам на Виндоуса.Имам само номер на продукта,който е вписан в диска вътре.Вече съвсем нищо не разбирам,а не мисе иска да го преинсталирам /не аз разбира се/,той работи бързо и чудесно.
Сподели другаде

Здравейте,престана да работи Windows Update.Лаптопа ми е Тошиба,Windows7.Заедно с него престана да работи и Windows Defender. Няма вируси/проверено/,компа работи бързо,все едно,че няма нищо повредено.Много пъти се опитва да ъпдейтва,стига до 17% и спира. А дефендера не мога да го активирам - непрекъснато е в жълто.Моля,помагайте!!

Понеже казваш, че лаптопа ти работи нормално и не искаш да го преинсталираш аз също смятам, че не е нужно да го правиш. Дори ъпдейтите да не могат да вървят не смятам, че това е чак толкова сериозен проблем. Windows Defenender от своя страна лесно може да се замени с коя да е друга антивирусна програма. Аз лично ти препоръчвам Nod32 antivirus 8. Не е лошо направо да спреш сървиса на Windows Update.

Сподели другаде

Да,съгласен съм с това,което казваш. Аз в момента инсталирах Аваст /нямам симпатии към нея/,който не зависи от дефендера.Години две бях с майкрософския антивирус,близо година с AVG фрее.Но сега ги смених,защото работят с дефендера. /впрояем,те и вече не могат да се инсталират/ Сложих за малко Битдефендера,лек е,харесва ми. /фрее версия/Сложих от вчера Аваст,пък ще видя.Имам и помощни програми с които почиствам .А не искам да го преинсталирам и верочтно за сега ще остане така.Някакво мнение за Аваст или Битдефендера?/фрее/?

Сподели другаде

Aз мисля,че тази връзка при мен е нарушена.А никакво копие нямам на Виндоуса.Имам само номер на продукта,който е вписан в диска вътре.Вече съвсем нищо не разбирам,а не мисе иска да го преинсталирам /не аз разбира се/,той работи бързо и чудесно.

Мисълта ми беше, че тази връзка обикновено не се прави. Затова попитах дали ти си я направил с някаква цел. Като попитах дали копието е активирано, имах предвид дали текущата инсталирана операционна система е активирана по някакъв начин. Можеш да го провериш в Свойства (Properties) на Компютър (Computer).

Дори ъпдейтите да не могат да вървят не смятам, че това е чак толкова сериозен проблем. ... Не е лошо направо да спреш сървиса на Windows Update.

Актуализациите са важни за сигурността на операционната система. Препоръчвам да не се забранява автомтичното им изтегляне/инсталиране, освен ако потребителят няма намерение да го прави ръчно. Идеята е системата да е винаги с последните актуализации. Как ще стане това е без значение.

Някакво мнение за Аваст или Битдефендера?/фрее/?

Според мен и двете си имат плюсове и минуси, но като цяло са достатъчно прилични за средностатистическия потребител.
Сподели другаде

Ако искаш да провериш за повредени/липсващи файлове/елементи, можеш да стартираш команден прозорец (cmd.exe) с администраторски привилегии и в него да изпълниш следната команда:

sfc /scannow
Сподели другаде

Чакаш да свърши и да изпише резултата от проверката. Ако изпише, че found problems, but canot repair, качи някъде файла 

C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log

След завършване на проверката - рестарт.

Сподели другаде