aaster23 Публикувано Април 3, 2015 Report Share Публикувано Април 3, 2015 Здравейте съфорумници.Току що се получи нещо и спряха да ми работят всичките 6 USB v.2 слотове.Имам 1 USB v3 слот, който си работи безпроблемно!Пробвах да видя по време на стартиране дали работят, но и тогава не работят.Когато сложа клавиатурата в USB v2 слота само пресветват лампичките за NUM, Caps, Scroll Lock и изгасват ... До там...Снимах какво казва AIDA x64 и съм го прикачил.Прикачвам и модела на дъното също.Проблема стана докато играех CS:GO (купена от Steam).Компютърът е HP xw8600 workstation.Кутията е добре охлаждана! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 3, 2015 Report Share Публикувано Април 3, 2015 Деинсталирай всички usb 2.0 от Device Manager и рестартирай машината. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Април 3, 2015 Author Report Share Публикувано Април 3, 2015 Никакъв ефект.... Други предложения?Пак повтарям и натъртвам, че не работят и при стартиране на компютъра (BIOS)!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Април 4, 2015 Report Share Публикувано Април 4, 2015 Щом Aida -та ги вижда -по-вероятно проблема да е софтуерен (2-рата снимка).Аз бих пробвал с "Възстановяване на системата" и ""Reset на BIOS-a" (и проверка нещо да не е изключено или забранено в него)...макар че ми се е случвало при липса на драйвери -устройството да не е намерено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Април 7, 2015 Report Share Публикувано Април 7, 2015 Пак повтарям и натъртвам, че не работят и при стартиране на компютъра (BIOS)!!! Какво значи в BIOS не работят? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Юни 29, 2015 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2015 Какво значи в BIOS не работят?Че не ги разпознава в Boot Menu-то, проблемът се оправи по незнаен за мен начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Юли 7, 2015 Report Share Публикувано Юли 7, 2015 А по принцип разрешена ли е в BIOS USB поддръжката? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост