Borislav Minkov Публикувано Март 23, 2015 Report Share Публикувано Март 23, 2015 Здравейте, имам следният проблем с лаптопа : както си работи нормално и екранът побелява. Носих го в сервиз и там не откриха никакви дефекти и само го почистиха и той се оправи. След около 4-5 месеца пак започна да прави този номер. По някога с дни работи без проблем , а др път постоянно си стои белият екран. От какво може да е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Март 23, 2015 Report Share Публикувано Март 23, 2015 Лентов кабел, или матрица на дисплей някъде дават проблем, а може и някъде по контактите на лентовия кабел. Когато стане бял екрана за постоянно тогава го дай в сервиз, защото докато работи не могат да изолират от къде точно е проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Март 24, 2015 Report Share Публикувано Март 24, 2015 Аз по-скоро се чудя, що за сервиз е този сервиз.Да го вземат и да го тестват, моят стар лаптоп ми правеше подобни проблеми и се чудех откъде идва проблема, докато не установих, че при по-голямо натоварване по някакъв начин и на мен ми се губеше картината, в следствие на което установих, че проблема ми е от лентовия кабел. След смяната всичко се оправи. Та в този ред на мисли при какви обстоятелства се получава този проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Borislav Minkov Публикувано Март 24, 2015 Author Report Share Публикувано Март 24, 2015 Прави го когато си поиска , аз игри не играя , за да го натоварвам много . Основно за нет се използва. Първо го правеше, защото работеше без батерия, после я сложих и сиг 1 месец никакви ядове. Сега и батерия го прави. Препоръчайте сервиз в София, но да е читав, а не да ми вземат парите и нищо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост