Тодор Иванов Публикувано Февруари 26, 2015 Report Share Публикувано Февруари 26, 2015 Здравейте аз съм момче на 16 и не разбирам много от компютри и искам помощ.Проблема ми е зарядното на лаптопа ми. Когато го свържа със лаптопа , ми излиза това (снимката отдолу) . Когато лаптопа не е свързан със зарядното не ми излиза нищо . Ако може да ми помогнете ще съм ви много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Февруари 27, 2015 Report Share Публикувано Февруари 27, 2015 tmp файловете са временно създавани файлове от различни изпълними файлове(програмии). Не мисля, че това е начинът да се отвори управлението на захранването. По принцип производителита на лаптопи имат софтуер за управление на захранването. Виж в страницата на лаптопа за такъв софтуер.А можеш да направиш и една проверка на системните файлове.Натисни клавиша с логото на Windows и едновременно с него натисни клавиш R. В полето напиши cmd инатисни едновременно и тази последователност Ctrl+Shift+EnterВ новоотворилия се черен прозрец напишиsfc /scannowи натисни Enter.Като завърши проверката, рестартирай компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Тодор Иванов Публикувано Февруари 27, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 27, 2015 От каде да намеря сайта на лаптопа ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 27, 2015 Report Share Публикувано Февруари 27, 2015 Колегата иска да каже да потърсите в сайта според марката на лаптопа, а не в буквален смисъл.Какъв модел е вашият лаптоп? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Тодор Иванов Публикувано Февруари 27, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 27, 2015 http://www.notebook.bg/laptopi/asus/x-x750-ln-t4051 това е лаптопа ми . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Март 1, 2015 Report Share Публикувано Март 1, 2015 http://www.asus.com/us/supportonly/X552LDV/HelpDesk_Download/Кеф ти драйвъри, еф ти инструменти. Бих ти препоръчал да свалиш и инсталираш следните:Power4Gear Hybrid UtilityATKACPI driver and hotkey-related utilitiesKeyboard Device Filter UtilityIntel INF Update DriverASUS USB Charger PlusASUS Live Update UtilityIntel® Dynamic Platform and Thermal Framework DriveIntel Rapid Storage Technology driverНе, че и останалите драйвъри не са нужни, но те и да са заместени от универсани такива на Майкрософт не е болка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост