mathur Публикувано Февруари 9, 2015 Report Share Публикувано Февруари 9, 2015 Здравейте имам това дъно - GIGABYTE- GA-MA770-DS3.Сега работи с DDR 2 ,но едната плочка изгоря и от 2X4 съм само с една 2GB .Искам да питам мога ли да сменя DDR 2 например с DDR 3 какви да бъдат като модел. Не ми се дават 80-90 лева за остарели вече DDR 2. Благодаря. Процесора е AMD Phenom 8450 Triple - Core Processor 2.10 Ghz. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 9, 2015 Report Share Публикувано Февруари 9, 2015 Не става това което искаш! Ако те интересуват подробности прочети това Между другото един блок DDR2 2 Gb. 800Mhz струва между 35 и 50 лв. Зависи от магазина и фирмата производител. Препоръчително е двете плочки с RAM да са еднакви, по възможност от един производител и модел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Февруари 9, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2015 Не става това което искаш! Ако те интересуват подробности прочети това Благодаря за отговора ама ги гледах 82 лв., а не ми се даваха толкова пари затова помислих за смяна , ама като не става ще видая какво да правя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост