chelsea fan Публикувано Февруари 1, 2015 Report Share Публикувано Февруари 1, 2015 Имам проблем с външната си видеокарта тя е Nvidia Gefouce GT620M , след като си пусна PES2015 не ми я отчита , и трябва да играя играта с Вътрешната видео карта която е прекалено слаба и ми забива ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2015 Report Share Публикувано Февруари 1, 2015 В настройките на контролния панел на NVIDIA трябва да можеш да посочиш изрично за кое приложение коя видео карта да се използва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chelsea fan Публикувано Февруари 2, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2015 Направил съм го , но пак не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 3, 2015 Report Share Публикувано Февруари 3, 2015 Драйверите за двете видео карти (и особено тази на NVIDIA) актуални ли са? Опитвал ли си да смениш профила на захранване от балансиран на висока производителност? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chelsea fan Публикувано Февруари 3, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 3, 2015 И двата драйвъра са актуални , преди 5-6 дена ги актуализирах , и да пробвал съм никакъв ефект Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 3, 2015 Report Share Публикувано Февруари 3, 2015 Виж дали нямаш опция в BIOS да зададеш коя да е основната видео карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chelsea fan Публикувано Февруари 4, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 4, 2015 Нямам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 5, 2015 Report Share Публикувано Февруари 5, 2015 С други игри има ли подобен проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chelsea fan Публикувано Февруари 5, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2015 Преди да го занеса на ремонт нямах проблем с никакви игри , сега и фифа 14 почва да ми насича както и ПЕС , поправяха ми дънната платка от както си го взех е така аз играя само две игри фифа и пес , и сега и двете не ми вървят като хората Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 6, 2015 Report Share Публикувано Февруари 6, 2015 Преди да го занеса на ремонт нямах проблем с никакви игри , сега и фифа 14 почва да ми насича както и ПЕС , поправяха ми дънната платка от както си го взех е така аз играя само две игри фифа и пес , и сега и двете не ми вървят като хората Щом от ремонта е така - значи е в гаранция. Иди пак в сервиза и им кажи да оправят проблема. Моя проблем с игрите пък е точно обратно наопаки, много ми бързат неубоздано и не мога да им отреагирам, направо полудявам, чудя се как да ги товаря. Затова оказвам в настройките им от 16 да бичат на 32 бита и скоростта леко пада както трябва да си е по оригинал. Night Raven се сеща за кое говоря. Линка не е работел приятелю. Сега бачка. В настройките на играта има опция за колко бита ти трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 7, 2015 Report Share Публикувано Февруари 7, 2015 Опитай тогава да добавиш и файла settings.exe (намира се в папката на играта) към приложенията, които изрично се стартират под допълнителната видео карта. След това го стартирай отново и иди на подпрозорец Specifications. Там трябва да се засече картата на NVIDIA. Направи си настройките и потвърди с OK. Тествай дали ще работи играта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chelsea fan Публикувано Февруари 8, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 8, 2015 Не става пак на Specifications си пише че засича вградената видеокарта а не NVIDIA... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chelsea fan Публикувано Февруари 8, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 8, 2015 Ползвам Razer Cortrex Booster , да не е нещо от него.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 8, 2015 Report Share Публикувано Февруари 8, 2015 Ползвам Razer Cortrex Booster , да не е нещо от него..Не би трябвало, но е напълно възможно. Деинсталирай я. Не само за тест, а по принцип, защото е боклук така или иначе. Ако не помогне, провери дали в BIOS имаш опция за задаване на видео памет. Ако има, опитай да я повишиш на 512MB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chelsea fan Публикувано Февруари 8, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 8, 2015 Махнах я , никаква промяна... Влязох отово в Биоса нямам такава опция , също така видях , че мога да си сменям видеото , но има само Swichable и Integrated и няма как да задам Nvidiа..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост