StirringSound Публикувано Януари 30, 2015 Report Share Публикувано Януари 30, 2015 Здравейте от известно време имам дразнещ проблем избрани думи като "Антивирусна,Вирус, имена на антивирусни програми и др." ми се затварят дали ще е браузър,картинка или инсталационен файл. Прегледах няколко теми за жалост без резултат. Прикачвам и FRST файлове с надежда да се разбере от къде е проблема Addition.txtFRST.txt Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 30, 2015 Report Share Публикувано Януари 30, 2015 Моля, извърши сканиране с Malwarebytes Anti-Malware, както е описано в закачената тема в този раздел. След това повтори сканирането с FRST. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StirringSound Публикувано Януари 31, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2015 И при мене проблема е че не иска да се инсталира изхвърля ме както при инсталирането на антивирусна Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2015 Report Share Публикувано Януари 31, 2015 Ясно. Изготви все пак нов FSRT.txt файл, защото може да има промени от последния. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StirringSound Публикувано Януари 31, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2015 Готово!Addition.txtFRST.txt Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2015 Report Share Публикувано Януари 31, 2015 Изпълни следното: - изтегли прикрепения файл Fixlist.txt и го запази в същата папка, където се намира FRST/FRST64 (това трябва да е работният плот, ако си следвал точно инструкциите в предишния коментар), и замени стария файл с такова име, ако има такъв; - стартирай FRST/FRST64; - кликни бутон Fix и изчакай инструмента да извърши поправките; - ако случайно има нужда от рестарт, се съгласи и остави системата да се рестартира нормално, след което остави инструментът да си довърши работата; - когато всичко приключи, в същата папка ще се създаде Fixlog.txt, копирай съдържанието му към следващия си коментар или го прикрепи към него. Опитай отново да инсталираш Malwarebytes Anti-Malware и да сканираш с нея. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StirringSound Публикувано Януари 31, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2015 Готово! Компютъра се рестартира, но отново прекратява инсталирането също така като напиша в гоогъл Malwarebytes Anti-Malware ме изхвърля.Fixlog.txt Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2015 Report Share Публикувано Януари 31, 2015 Изготви нов дневник от FRST. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StirringSound Публикувано Февруари 1, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2015 Готово.Addition.txtFRST.txt Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2015 Report Share Публикувано Февруари 1, 2015 Отново: - изтегли прикрепения файл Fixlist.txt и го запази в същата папка, където се намира FRST/FRST64 (това трябва да е работният плот, ако си следвал точно инструкциите в предишния коментар), и замени стария файл с такова име, ако има такъв; - стартирай FRST/FRST64; - кликни бутон Fix и изчакай инструмента да извърши поправките; - ако случайно има нужда от рестарт, се съгласи и остави системата да се рестартира нормално, след което остави инструментът да си довърши работата; - когато всичко приключи, в същата папка ще се създаде Fixlog.txt, копирай съдържанието му към следващия си коментар или го прикрепи към него. След това изготви пресен дневник от FRST и не рестартирай компютъра, докато не го прегледам. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StirringSound Публикувано Февруари 1, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2015 Инсталирах и Malwarebytes Anti-Malware в момента сканира Интересното е че в същото време се стартира и актуализация на Windows.Addition.txtFixlog.txtFRST.txt Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StirringSound Публикувано Февруари 1, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2015 Ето новия FRST след пускането на Malwarebytes Anti-Malware и рестартирането FRST.txttextfile.txt Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2015 Report Share Публикувано Февруари 1, 2015 Всичко изглежда чисто вече. Можеш да премахнеш програмите, които няма да са ти нужни повече. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StirringSound Публикувано Февруари 2, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2015 Мерси много !! Много ми помогна сега върви перфектно и антивирусна даже се инсталирах само едно ме притеснява че нон стоп ми тегли актуализации на windowsa Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2015 Report Share Публикувано Февруари 2, 2015 Актуализациите са важни. Явно не е актуализиран от доста време, може би откакто е инсталиран. След като навакса, ще кротне. Ако толкова много те притеснява, че се актуализира автоматично, можеш да го правиш ръчно периодично. Не ги изключвай обаче, защото, както споменах, са важни. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост