LiL_Ju Публикувано Януари 27, 2015 Report Share Публикувано Януари 27, 2015 Проблема е доста странен и аз самия не знам точно как да го обясня но .... Всички папки в диск C: са около 50гб а на същия диск ми показва,че са заети общо около 140гб ?! Тоест има едни 80 гб които нямам представа къде са и какво са. Отделно свободното място в C: постоянно се мени БЕЗ да правя нищо: първо беше 15.9 гб свободни след 10-15 минути гледам,че са останали 9.50гб свободни? Сканирах с Malwarebytes и SuperAntiSpyware - изтрих всички гадинки които откриха но явно проблема е някъде другаде.Отделно само на една игра ( StarCraft 2 ) имам доста як fps drop - от 60 фпс доста често пада на 12-15 и забива яко ... не знам дали това е свързано с по-горе написаните неща.На Windows 7 64 бита съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 27, 2015 Report Share Публикувано Януари 27, 2015 Тоест има едни 80 гб които нямам представа къде са и какво са.Точки за възстановяване. Бекъпи от системата. Кеш памет на браузъра. Временни файлове. Файла на хибернация (ако използваш хибернация). Използвай Tree Size Free, за да видиш, кое заема толкова много място. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Мария Лазарова Публикувано Януари 27, 2015 Report Share Публикувано Януари 27, 2015 Здравейте и аз имам подобен проблем излиза ми съобщение че ми е пълно User C дадох му Disk Cleanup но ми изчисти само 3% на Windows XP съм комоютъра го имам от декември 2006г, също имам проблем когато гледам видеоклипчета в бтв тв7 спират посредата и край започват отначало!Благодаря за помощта и отговора! Някой ми казват да ползвам програма CCleaner не знам вече какво да правя! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 27, 2015 Report Share Публикувано Януари 27, 2015 Здравейте и аз имам подобен проблем излиза ми съобщение че ми е пълно User C дадох му Disk Cleanup но ми изчисти само 3% на Windows XP съм комоютъра го имам от декември 2006г, също имам проблем когато гледам видеоклипчета в бтв тв7 спират посредата и край започват отначало!Благодаря за помощта и отговора! Някой ми казват да ползвам програма CCleaner не знам вече какво да правя!Да. Използвайте CCleaner. Ако не се освободи малко памет тогава ще мислим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Мария Лазарова Публикувано Януари 27, 2015 Report Share Публикувано Януари 27, 2015 А кажете какво точно да натисна на CCleaner къде да отида и какво да направя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 27, 2015 Report Share Публикувано Януари 27, 2015 А кажете какво точно да натисна на CCleaner къде да отида и какво да направяЗатворете всички браузъри. Стартирайте CCleaner. Натиснете Run Cleaner.Потвърдете с OK. След като свърши процеса. Ще изпише какво е изтрило и колко памет е освободило. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Мария Лазарова Публикувано Януари 27, 2015 Report Share Публикувано Януари 27, 2015 Имам въпрос всички отметки ли да дам който са на снимката или само Run Cleaner извинявайте за технически неграмотността ми но аз разбирам да пиша курсови работи по публична администрация туризъм Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 27, 2015 Report Share Публикувано Януари 27, 2015 Имам въпрос всички отметки ли да дам който са на снимката или само Run Cleaner извинявайте за технически неграмотността ми но аз разбирам да пиша курсови работи по публична администрация туризъмОставете ги по подразбиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Мария Лазарова Публикувано Януари 27, 2015 Report Share Публикувано Януари 27, 2015 Мойто е на български език CCleanert.e всички тези отметки ли да оставя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 27, 2015 Report Share Публикувано Януари 27, 2015 Които са сложени по подразбиране. Други отметки не слагайте... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Мария Лазарова Публикувано Януари 28, 2015 Report Share Публикувано Януари 28, 2015 Здравейте отново има отметки Internet Explorer-временни интернет файлове, история, бисквитки, последно въвеждане url, премахване на Index. dat файлове, последно място за сваляне, cached feeds., add-ons statisticsWindows Explorer - Последно използвани документи, изпълнение в Старт менюто, Авто-поддържане на помощника за търсене, други последно използвани документи от ExplorerСистема - Клип-борд, Снимки на паметта(DMP)след срив, файлови фрагменти от CHKDSK, Файлови дневници на Windows това са отметкитеДа ги оставя ли тези отметки и какво да дам Отляво пише Анализ а отдясно стартиране на почистването!Благодаря за отговора!Един познат ми каза че тази програма била опасна защото щяла да изтрие Word, Exel, PowerPoint вярно ли е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 28, 2015 Report Share Публикувано Януари 28, 2015 Един познат ми каза че тази програма била опасна защото щяла да изтрие Word, Exel, PowerPoint вярно ли е ?Не. Да ги оставя ли тези отметки и какво да дам Отляво пише Анализ а отдясно стартиране на почистването!Благодаря за отговора!Да. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Мария Лазарова Публикувано Януари 28, 2015 Report Share Публикувано Януари 28, 2015 Само да попитам какво да дам Анализ или направо почистване! и друг въпрос след това да рестартирам ли компютъра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 28, 2015 Report Share Публикувано Януари 28, 2015 Само да попитам какво да дам Анализ или направо почистване!Направо почистване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Мария Лазарова Публикувано Януари 28, 2015 Report Share Публикувано Януари 28, 2015 Когато давам Почистване ми излиза съобщение Този процес ще изтрие незабавно файловете от системата!Наистина ли искате да бъде извършено!Да и другия бутон е отказ!И друг въпрос имам трябва ли да рестартирам компютъра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост