Димитър Петров Публикувано Януари 19, 2015 Report Share Публикувано Януари 19, 2015 Здравейте!Искам да ви попитам как да си оправя интернет връзката.Когато натисна за Wi-Fi и не ми излизат мрежите а до 1 час ми излизаха.Пробвах с комбинация от копчетата но пак нищо.Също рестартирах рутера но пак нищо не стана.Съжелявам ако има такава тема! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 19, 2015 Report Share Публикувано Януари 19, 2015 Ако лаптопът има хардуерен ключ някъде отстрани за включване и изключване на безжичната карта, се увери, че е включена. Отново провери дали натискаш правилната комбинация с клавиша Fn. Опитай да забраниш и след това разрешиш безжичната мрежова карта в диспечера на устройства. Може да е от помощ, ако все пак споменеш точния модел на лаптопа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Петров Публикувано Януари 20, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2015 Направих това което ми каза,но няма.Сега проверих направих от телефона си Hotspot и ми излезе,но модема не. Интернета ми е на Виваком, модема е Huawei.Интересното е че на всички други устройства излиза,но на лаптопа не.А хотспот-а от телефона излиза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2015 Report Share Публикувано Януари 22, 2015 Какъв точно е моделът на лаптопа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Петров Публикувано Януари 23, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2015 Лаптоп-а е k55vd , значи в стаята където е модем-а има WIFI хваща го и няма проблеми отивам в съседната стая и няма.. деинсталирах контролера после го инсталирах на ново но "фъйда" не го лови в другата стая... на на друг лаптоп като K50LE няма проблем ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 24, 2015 Report Share Публикувано Януари 24, 2015 Ако лаптопът просто по-трудно улавя сигнал от мрежи, значи е възможно да се е разкачила антената му. Случайно да е бил отварян наскоро? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Петров Публикувано Януари 24, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2015 Ами преди година е отварян смисъл беше ми се счупила пантата за дисплея и го занесох да ми я сменят. П.П : Не искам да го отварям че все още е в гаранция :( възможно ли е да е хардуерно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 24, 2015 Report Share Публикувано Януари 24, 2015 Да, възможно е проблемът да е хардуерен. Точно това имах предвид, когато казах, че е възможно анетната да не е свързана към безжичната мрежова карта. Ако лаптопът улавя трудно всички мрежи и особено, ако проблемът се е появил след въпросния ремонт, е напълно възможно да е това, което споменах. Можеш да пробваш и да актуализираш драйвера, но надали ще е от това. Ако искаш да го направиш, но не можеш да намериш последния драйвер, кажи точно каква е безжичната карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Петров Публикувано Януари 24, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2015 Проблема не се появи веднага а преди няколко дена това са сигурно 5/6 месеца след ремонта.Като се прибера ще видя каква беше точно и ще си редактирам поста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост