pupi Публикувано Януари 12, 2015 Report Share Публикувано Януари 12, 2015 Здравейте,започвам да инсталирам програмата,стига до половината и спира. Пробвал съм да инсталирам други програми,нямам проблем.Някаква идея,моля? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 14, 2015 Report Share Публикувано Януари 14, 2015 Някакво съобщение за грешка? При опит само за сканиране има ли проблеми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Януари 15, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 15, 2015 Здравей Night_Raven,проблема ми е следния - имам лиценз за програмата.Програмата работеше чудесно /около месец/ и нещо престана.Реших да я преинсталирам,но започва да се инсталира и след малко спира.Тя,като чели се инсталира,но не.Писах в Амстердам,отговориха ми няколко пъти,дадоха ми друг фаил,но не се получава.А като допълнение мога да кажа,че след спиране на тази програма,аз съм инсталирал други,два пъти сменях антивирусната. С Windows7 съм,лаптоп Тошиба,работи чудесно,проверявах с много програми за вируси и разни други вредители.Чист е! Може би ще може да ми подскажете нещо? С уважение! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 16, 2015 Report Share Публикувано Януари 16, 2015 Ако опиташ само да я стартираш и сканираш, без да я инсталираш, всичко минава ли както трябва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Януари 16, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2015 Въобще не може да стигне до сканиране.На снимката е показано 3 секунди,след като се опитва да започне да сканира. Снимката от предни.я пост Ето в горния десен ъгъл се вижда 1 секунда и спира! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 16, 2015 Report Share Публикувано Януари 16, 2015 Под Safe Mode има ли проблеми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Януари 16, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2015 И под Save Mode ефекта е същия Искам да добавя още нещо,което може би ще те улесни. Имам стар лаптоп,Тошиба,който все още работи но е само 40Гб. и вече не го ползвам. Та на него пробвах,програмата /ХитманПро/ си се инсталира и заработи. Не зная,дали не съм изчистил нещо,свързано с програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 19, 2015 Report Share Публикувано Януари 19, 2015 Твърдият диск проверяван ли е за проблеми със софтуер на производителя и вградения в Windows инструмент? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Януари 19, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2015 Здравей,не зная за какво става въпрос,но мога да го проверя,ако ми напищеш как.Правих вчера почистване на диска и дефрегментация.Ако това е проверката,за която говориш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pupi Публикувано Януари 19, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2015 Благодаря ти,Night_Raven,нищо друго,освен дефрегментация /вчера/не съм правил,днес пробвах и се получи !!! Въпроса го затваряме! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Януари 19, 2015 Report Share Публикувано Януари 19, 2015 HitmanPRO e ненадеждна програма.Основната и цел е събиране на лични данни.Един облачен боклук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост