batetoo2 Публикувано Януари 10, 2015 Report Share Публикувано Януари 10, 2015 Използвам последната верия на програмата и когато играя LOL и говоря по скайп се случва разговора понякога да се разпада или да се задържа. С версия 5.0. нямах проблем, защото тя не е толкова тежка. Има ли начин да се върна към старата, защото тя ми е и по-удобна? Четох някъде, че скайп спират версий по-стари от 6.x и е невъзможно да се логнеш с по-стара. Опитах с различни версий, но не мога да се впиша изобщо. Някакво решение? (хардуерът е в подписа ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Януари 10, 2015 Report Share Публикувано Януари 10, 2015 Използвам последната верия на програмата и когато играя LOL и говоря по скайп се случва разговора понякога да се разпада или да се задържа. С версия 5.0. нямах проблем, защото тя не е толкова тежка. Има ли начин да се върна към старата, защото тя ми е и по-удобна? Четох някъде, че скайп спират версий по-стари от 6.x и е невъзможно да се логнеш с по-стара. Опитах с различни версий, но не мога да се впиша изобщо. Някакво решение? (хардуерът е в подписа )С тази конфигурация спокойно може да преминеш на Windows7 и с програмите няма да имаш проблеми. Трябва ти само една видеокарта.За съжалене повечето програми спират подръжката за стари версии на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Януари 10, 2015 Report Share Публикувано Януари 10, 2015 Има начин с излекувана стара версия, има 3, има и 4, ама не знам дали може да публикувам линк. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 11, 2015 Report Share Публикувано Януари 11, 2015 Прочети тази тема. За Windows XP адресът на файла е: C:\Documents and Settings\User\Application Data\Skype\shared.xml Но първо от "Опции на папките" в контролния панел,трябва да направиш невидимите папки -видими! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост