jelio_jelev Публикувано Януари 8, 2015 Report Share Публикувано Януари 8, 2015 Обърни се към доставчика си. Интернет груп предоставят публични адреси само след допълнително заплащане. Ти едва ли ползваш тази услуга. И това, че пренасочваш порт от рутера към камерата не означава, че този порт е отворен от доставчика ти. Ако се разбереш с него ТОЙ да ти пренасочи порт може и да стане, но не се знае за колко време, защото техните адреси са днамични. Не се знае по кое време ще ти даде нов адрес и ще увиснеш. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Течо Публикувано Януари 8, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2015 Дали не мога да я гледам през нещо подобно като,Skype.Може да има някаква програмка по руските сайтове!Ще търся. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 8, 2015 Report Share Публикувано Януари 8, 2015 Кое правило,не се справям!Това някаква груба шега ли е? Защото не ми е смешно! Отваряш страницата с настройките на рутера. Кликаш вляво върху Forwarding. Кликаш бутон Add New.... Попълваш полетата по начина, по който описах в предишния ми коментар. Потвърждаваш добавянето на правилото. Не разбирам кое му е сложното. Това ще работи само ако наистин доставчикът ти ти дава публичен IP адрес. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Течо Публикувано Януари 8, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2015 Разбрах,и не се шегувам просто не става!Не съм толкова спънат! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 8, 2015 Report Share Публикувано Януари 8, 2015 Кое точно не става? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Течо Публикувано Януари 8, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2015 Направих всичко както си описал.Покажи как трябва да изглежда целият IP адрес. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 8, 2015 Report Share Публикувано Януари 8, 2015 Кой IP адрес? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Течо Публикувано Януари 8, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2015 Не разбрах как да построя адреса за външна връзка:След това ще трябва да можеш да си достъпиш камерата отвън, като напишеш външния/публичния IP адрес и добавиш порт 3333. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 8, 2015 Report Share Публикувано Януари 8, 2015 По същия начин като написания от теб http://192.168.100.2:3333/main.htm, но заменяш 192.168.100.2 с публичния IP адрес. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Течо Публикувано Януари 8, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2015 При търсенето на - http://xxx.xxx.xxx.xxx:3333/main.htm - не бяха открити съответстващи документи.Предложения:Уверете се, че всички думи са написани правилно.Опитайте с различни ключови думи.Опитайте с по-общи ключови думи Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 8, 2015 Report Share Публикувано Януари 8, 2015 Не схващам какво се опитваш да направиш. Ти изобщо знаеш ли си публичния IP адрес? Знаеш ли дали изобщо е публичен? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Течо Публикувано Януари 8, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2015 Не знам нищо,имам техника и мрежа!!!Трийте темата като вие много знаете! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 8, 2015 Report Share Публикувано Януари 8, 2015 Не стига, че си гол и бос в областта, но си и нахален. Това е лоша комбинация, защото не ние сме хората с проблем, а ти! Ти не можеш се справиш с нещо, което по принцип отнема не повече от 1 минута. Така че е логично да не се репчиш на хората, които се опитват да ти помогнат. Твоя воля. Заключвам темата, а ти ще се оправяш сам, след като си толкова отворен. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост