as9993 Публикувано Януари 11, 2015 Report Share Публикувано Януари 11, 2015 Лаптопа е добър за парите си, поне аз не виждам някакви сериозни недостатъци, мисля, че ще се справя със така поставените задачи. Като производител аз лично не мога да дам насоки, поради причината, че съм виждал при основните производители и двете крайности - никакви проблеми в продължение на години или 1 седмица работа и 2 месеца в сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Януари 11, 2015 Report Share Публикувано Януари 11, 2015 Лаптопа е добър за парите си, поне аз не виждам някакви сериозни недостатъци, мисля, че ще се справя със така поставените задачи. Като производител аз лично не мога да дам насоки, поради причината, че съм виждал при основните производители и двете крайности - никакви проблеми в продължение на години или 1 седмица работа и 2 месеца в сервиз.Да.Избора е добър.Малкия проблем при тази конфигурация е, че няма допълнителна видеокарта и разчита тая в процесора,което не е болка за умиране.Другото,което е същественото е, че всички конфигурации са от Китай независиво от марката и за безотказната работа на тези продукти е въпрос на късмет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Януари 11, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 11, 2015 Малкия проблем при тази конфигурация е, че няма допълнителна видеокарта и разчита тая в процесора,което не е болка за умиране.Доколкото се информирах, това е плюс. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Януари 11, 2015 Report Share Публикувано Януари 11, 2015 Доколкото се информирах, това е плюс.На против. С интегрираната видеокарта се цели спестяването на електроенергия,но когато използаш тежки приложения,като видеоигри аутокат и др, тогава влиза в действие допълнителната видеокарта,която има собстенна памет и тогава няма проблеми със забавяне,засичане,рестарт,спиране и други неприятни ядове при работа. На практика работят и двете видеокарти едновременно при по-тежки задачи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Януари 15, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 15, 2015 Благодаря на всички. Ще има ли още мнения или да взимам този? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Януари 15, 2015 Report Share Публикувано Януари 15, 2015 Благодаря на всички. Ще има ли още мнения или да взимам този?Огледай се и за тези-http://ardes.bg/laptop/HP+250+G3-63559 и този,който е всъщия ценови диапазон,но няма двд записвачка,която може да се монтира след това-http://ardes.bg/laptop/ASUS+X552CL-SX353D-61012 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Януари 15, 2015 Report Share Публикувано Януари 15, 2015 Огледай се и за тези-http://ardes.bg/laptop/HP+250+G3-63559 и този,който е всъщия ценови диапазон,но няма двд записвачка,която може да се монтира след това-http://ardes.bg/laptop/ASUS+X552CL-SX353D-61012Тези лаптопи са с много по-малки батерии от това, което потребителя си беше харесал. Колко по-малка-31 срещу 41 Whr. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Януари 16, 2015 Report Share Публикувано Януари 16, 2015 Тези лаптопи са с много по-малки батерии от това, което потребителя си беше харесал. Колко по-малка-31 срещу 41 Whr.Това,че има малка разлика в капацитета на батериите не е от голямо значение в този случай е нищожно и за трите посочени лаптопа. Батерията се използва,когато няма включен адаптор.За колко време ще се изтощи батерията?--Това зависи от конфигурацията на лаптопа, периферните устройства и използването и натоварването лаптопа.Например, с батерията 62WHr ако лаптопа черпи около 12,4 вата на час, след което батерията ще издържи 5 часа.Батерията 43WHr при същите 12.4вата ще продължи около 3,5 часа. Но ако устройството или лаптопа се използва с ниска консумация и не се натоварва с игри и тежки приложения,тя може да издържи същото време на разряд. Разликата от посочния лаптоп на потребителя е, че разполага с една интегрирана видеокарта и то в най-ниския диапазон в класацията за производителност,до като посочените от мен имат освен интегрирана и допълнителна видео карта,което е от голямо значение при натоварване. Все пак избора е негов. Ние само даваме предложения и препоръки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Януари 18, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2015 Няма 32-битови драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Януари 18, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2015 Може би някой от тези? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Януари 18, 2015 Report Share Публикувано Януари 18, 2015 Няма 32-битови драйвери.Няма проблем с драйверите за 32вit операционната система защото за звука ползваш драйверите на Reаltек AC' 97Audio,ако имаш допълнителна видеоката на GF820M има на сайта им.За другите драйвери няма проблем освен Блутут-а за 32бита.Не виждам и проблем да се инсталира и 64bit OC. По-долу си посочил продукти в по-горен ценови клас. Уточни последно какви са възможностите за покупка за да знаем какви препоръки да получиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Януари 19, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2015 Не виждам и проблем да се инсталира и 64bit OC.Точно сега не ми се експериментира. По-долу си посочил продукти в по-горен ценови клас. Уточни последно какви са възможностите за покупка за да знаем какви препоръки да получиш.Казал съм.И все пак това са най-евтините с 6 клетки и Fingerprint Reader (мисля, че това вече е сред изискванията ми). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост