ozic Публикувано Декември 24, 2014 Report Share Публикувано Декември 24, 2014 ОС ми е Windows 7 Ultimate. Искам да си сваля ТАЗИ игра на компютъра. Има ли начин и как мога да го направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesyo Публикувано Декември 25, 2014 Report Share Публикувано Декември 25, 2014 Пробвай с Bluestack! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Дани А. Публикувано Декември 25, 2014 Report Share Публикувано Декември 25, 2014 За да подкара BlueStack ми трябват определени изисквания. Приятел може ли да видиш изискванията си първо ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 25, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 25, 2014 1. Какво е БлуЩак?2. Какви за тези изисквания и къде да ги видя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 25, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 25, 2014 Инсталирах програмата, инсталирах играта, но не мога да я управлявам :(. Клавиатурата ми е неактивна :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesyo Публикувано Декември 25, 2014 Report Share Публикувано Декември 25, 2014 Е, играта все пак е за тъчскрийн. Потърси във форумите на Bluestack! Може пък някой да я е подкарал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 25, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 25, 2014 Ясно, благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост