avatar1989 Публикувано Декември 23, 2014 Report Share Публикувано Декември 23, 2014 Въпроса ми е мога ли да създам буутваща флашка с Уиндоус 7 на която да кача едновременно две версии на Уиндоус-а (32/64 бита) и при буутване да пита коя от двете да зареди? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Декември 23, 2014 Report Share Публикувано Декември 23, 2014 Може. Само трябва имиджа на Уиндоуса да съдържа и двете версии. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avatar1989 Публикувано Декември 24, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 24, 2014 Не имиджите са два.Идеята ми е да сложа буутлоудър (примерно Grub) и от него да избера коя от двете да буутне.Обаче не знам дали е възможно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Декември 24, 2014 Report Share Публикувано Декември 24, 2014 Може да пробваш с YUMI. http://www.pendrivelinux.com/yumi-multiboot-usb-creator/ Това е пиложение за създаване на мултибуут флашка. Не се инсталира. Стартираш го и избираш първия имидж. Като приключи ще те пита дали искаш да добавиш друг. Цъкаш на да и по същия начин добавяш втори, трети ....... имиджи. На линка има и обяснения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 24, 2014 Report Share Публикувано Декември 24, 2014 Не имиджите са два.Идеята ми е да сложа буутлоудър (примерно Grub) и от него да избера коя от двете да буутне.Обаче не знам дали е възможно?Не можах да разбера!Приоритет е да създадеш такава флашка, или просто искаш да инсталираш двете версии на Windows-а? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avatar1989 Публикувано Декември 27, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2014 Не можах да разбера!Приоритет е да създадеш такава флашка, или просто искаш да инсталираш двете версии на Windows-а?Искам да създам флашка която при буут да пита коя от двете версии да инсталира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 27, 2014 Report Share Публикувано Декември 27, 2014 Искам да създам флашка която при буут да пита коя от двете версии да инсталира.Една бърза проверка във гугъл, и ето резултата:https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#hl=bg&q=create+multiboot+DVD&spell=1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avatar1989 Публикувано Декември 27, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2014 Благодаря.Мисля да пробвам с YUMI. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост