Vankata Публикувано Септември 3, 2006 Report Share Публикувано Септември 3, 2006 Здравейте на всйчки.От много време съм си записал един диск, в които имам много важни неща. Миналия ден отидох да преинталвам Windows-a на един приятел , и взех диска защото там имам някои програмки да му ги запиша. Всичко мина супер записах му ги и нали аз си тръгвам от тях. Дойдох до нас и пак вкарах този диск в моят CD-ROM и нали показа всичко какво има в диска. Изваждам го и след малко пак го слагам и този път ми показва, че диска е празен, че няма нищо записано на него. Изкарах го сложих го пак и пак ми показа, че диска е празен. Някои може ли да ми каже защo така ми показва и има ли начин информацията, която съм я имал на това CD да се върне пак? Благодаря предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Септември 3, 2006 Report Share Публикувано Септември 3, 2006 При мен също се се случвало да ми дава погрешна информация, че диска е празен. В моят случай се оказа, че проблема идва от стартираните в момента програмки- веднъж CDBurnerXP и веднъж от Deamon Tools. След като ги затворих диска "се напълни".Проблем може да бъде, и ако диска е надраскан повечко. По-леките случай "заспиват" с измиването на диска със хладка сапунена вода, за по-тежките не съм намерил решение.С друго по въпроса немога да бъда полезен. Успех и скорошно разрешаване на проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 3, 2006 Report Share Публикувано Септември 3, 2006 Според мен един рестарт на машината ще оправи работата. Ако и тогава не стане - занеси диска на друго място и там пробвай. Ако стане - прехвърли го на харта. От там знаеш ...Ако имаш впечатление, че дискът е повреден - погледни ТОЗИ СПИСЪК и пробвай някоя от предложените програми. Аз лично не съм ползвал никоя, затова не мога да дам съвет и препоръка.Успех и кажи какво е станало :bye1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dallaz Публикувано Септември 4, 2006 Report Share Публикувано Септември 4, 2006 понякога при нерото така се случва.пробвай да го преформатираш - имаше някаде в него такава опция и ще се оправи.а по моя въпрос се установи че е вирус-налага се да се преинсталва уина. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 4, 2006 Report Share Публикувано Септември 4, 2006 В Nero има една опция - Disc Info. Чрез нея какво ти показва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Септември 9, 2006 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2006 (Редактиран) В Nero има една опция - Disc Info. Чрез нея какво ти показва? Не съм със неро. http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/angry.gif а с Prassi ONES С Prassi ONES видях, че дискат е празен. Явно без да искал съм го истрил.Сега въпроса ми е има ли програма която да връща информация от диск.Ако има моля кажете как се казва. Благодаря предварително!!! Редактиран Септември 9, 2006 от Vankata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост