dan40o Публикувано Декември 17, 2014 Report Share Публикувано Декември 17, 2014 Добър ден. Искам някой по запознат да изкаже мнение за smspay, mobio и др. Кои са по-добри и от кои удържат по-малко пари от sms-ите. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Декември 18, 2014 Report Share Публикувано Декември 18, 2014 Здравей,за удържане на пари не знам, не ми се е налагало да използвам техни услуги. В работа ми използваме smspay за нашите услуги. Наши клиенти съм забелязал да имат повече затруднеие с Mobio сравнение със smspay, независимо че извадката ми е случаи, които се броят на една ръка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Декември 18, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 18, 2014 Изчетох доста теми. Всички са ориентирани към mobio, обаче ми извадиха нервите и техния "support" писах им преди доста време..... отговор никакъв. Колкото до smspay доста се оплакват от нея, особено ако влизат малко sms-и. Удържането става от самата услуга и от мобилните оператори. Доколкото разбрах mobio дават 50% от цената на sms-а. Очаквам още мнения. П.С. От mobio не могат да ми активират услугите заради сайта.П.С.2 От smszone сайта не бил отговарял на изискването за достигане на 300sms-a. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Декември 18, 2014 Report Share Публикувано Декември 18, 2014 А сайта какво предлага? Защото има уебсайт без месечна такса, който одържа 20% от обявената твоя цена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Декември 18, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 18, 2014 Защото има уебсайт без месечна такса, който одържа 20% от обявената твоя цена.Например? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Декември 19, 2014 Report Share Публикувано Декември 19, 2014 PAYLOADZ.COMBeginning InfoМагазинът в PayLoadzСравнение между безплатен и платен план Забележка - при безплатния вариант ще се вижда персоналното ти име при продажбата. Докато при платения можеш да зададеш някакво продуктово име на продавач. Неудобството идва от PayPal особеностите, които PayLoadz ги заобикалят. При платения можеш да въведеш текст с регистрационни номера, които да се раздават по ред при всяка нова покупка Serial and Registration Key Delivery, лично не виждам смисъл от това изпълнение. На далавера си, ако се вържат само два или три шарана. На никой нищо не дължиш, освен ако спечелиш да дадеш и на ближния комисионна. При всички обстоятелства си на печалба. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Декември 19, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 19, 2014 Аз търся из всички Български. Не ми вършат работа чуждите по доста причини, а и с този моя сайт нищо няма да стане. Просто съм си втълпил, че ще стане нещо на безплатен хостинг и домейн, все пак съм и Габровец, мъча се да мина максимално тънко . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Декември 19, 2014 Report Share Публикувано Декември 19, 2014 Ако не е тайна в каква област се изисква покупка? За да преценя за себе си как бих постъпил. Не че имам избор, но знае ли човек на къде ще духне вятъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Декември 21, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2014 С игра е свързано. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост