Vanyna Публикувано Декември 15, 2014 Report Share Публикувано Декември 15, 2014 От известно време, като влезна в интернет (Firefox) непрекъснато се появява предложение за сваляне на : Накрая го свалих на работния плот и разархивирах. В папката има два файла. Какво е това? Да не би да ми скапе РС-то или е някакво полезно приложение? Още съм с Windows XP SP3 - свикнала съм... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Декември 16, 2014 Report Share Публикувано Декември 16, 2014 И при мене го имаше това с firefox.Има някаква връзка с декодерите.Ако отвориш info файла ще видиш.Става дума за H 261 или 263 не си спомням точно.Но от както инсталирах тези декодери,престана да се появява! И да, става само с XP. Може би WIndows 7,8 си ги имат и с тях няма проблем. Так си мисля де! Не разбирам много от софтуер,но мисля,че изобщо не е опасно!Аз просто го затварях и толкова! Ако някой знае,да каже.И на мене ми е интересно точно за какво става дума! п.п. Ако искаш да не ти досажда,отвори IDM,после "Опции",после "файлови типове" и махни *.zip от списъкът за автоматично стартиране! Аз съм ги махнала всичките окончания,така не ми досажда като се въртя по интернет! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост