Jump to content

Проблем с папка system32

Препоръчан пост

когато включа компа и се зареди ос и се покажат иконите на програмите даедно с тях на екрана се появява и съдържанието на папка system 32!!!!!стой си там догато не я затворя и на следващото пускане отново се появява.това е нещо ненормално и не знам как да го оправя и защо се получава.ако някой знае моля нека пише.
Сподели другаде

Влез тук.

Старт Run (Win + R) след това напиши Regedit и там влез в HKEY_LOCAL_MECHINE\\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Run\OptionalComponents и в левия прозорец където пише DATA от доло ако е зададено директорията до system 32 го изтрии.

Или ми кажи ако имаш програмата CCleaner ще ти обесна точно как да го направиш.

Сподели другаде

имам ccleaner.ето какво имав регистъра:http://i.data.bg/06/09/03/61362_t.jpg

Нещо не мога да видя картинката. Я даи пак картинката за регистрите.

Редактиран от Vankata
Сподели другаде

ъпгрийдват ни нета в момента и не мога да кача снимката-едвам пълзи.но в последната папка с компонентите има три папки-IMAIL,MAPI,MSFS И НИЩО ДРУГО.
Сподели другаде

Леле човек много нещо бре :)

Та сега това "NeroCheck.exe" за какво служи?

Пробвай да го махнеш и виж дали пак тръгва (разбира се, ако знаеш за какво служи и го ползваш си го остави)

Сподели другаде

Леле човек много нещо бре :)

Та сега това "NeroCheck.exe" за какво служи?

Пробвай да го махнеш и виж дали пак тръгва (разбира се, ако знаеш за какво служи и го ползваш си го остави)

И аз мисля, че ако махнеш това ще се оправи. Така мисля защото само там има system 32.

Ако знаеш, че не е от там проблема. Аз ще потърса ощe.

Само ми кажи. Като си стартираш компютъра ти се отваря папката system 32 или някоя папка в system 32?

Сподели другаде

махнах неро чек, но проблема си стои.според мен е вследствие на изтрит заразен файл или нещо подобно,но свързано с вируси. наскоро нода ми прихвана нещо и го изтрих -може би идва от там.почвам преинстал и после пак ще пиша.
Сподели другаде

при опит за риперване на уйндоуса се показа следното съобщение,че файла dtscsi.sys is corrupted.отказах да го ъпгрейдвам за по-късно-направо ще го инсталирам на чисто.но съобщението какво значи - липсва драйвер за тоя контролер ?сигурно ще иска и дискета към него или е в CD към дъното?колкото до папката -показва се цялата. а тези папки за какво са -дали да ги изтрияhttp://pics.softvisia.com/design/pics/1768/107310771079108010841077ov5.th.jpeg
Сподели другаде

Така, подред на нещата:

1. Виж тук подобен проблем и как можеш да го оправиш - http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=177510

2. Другата възможна причина е вирус. Сканирай се с антивирусна и провери в регистрите за следния запис - HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\explorer\Run-kernel32.dll

Това се причинява от вирус, наречен Zlob. Потърси за такъв файл в папката System32

3. Пробвай да пуснеш "msconfig" от Run менюто и покажи какво има там на страницата

4. Изтегли програмата HijackThis, сканирай системата и копирай лога тук.

5. Относно тези две папки - няма проблем да ги изтриеш, те са временни.

Сподели другаде

много се извинявам ,ноднес нета ни е толкова зле ,че дори снимка не мога да кача.сканирах с нода и ми показа че няма нищо .направих снимки на msconfid=>run и на лога с хайджака , но ще ги кача утре.днес е невъзможно.колсото до упътването от microsoft-та за папката наблягат повечена W.Explorar-аз него ползвам ,само лисицата и рядко операта.пак я прочета по-подробно ,но това ще е утре.благодаря все пак за вниманието.
Сподели другаде