Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте. Пре-инсталирах си лаптопа без да проверя дали имам дисковете с драйверите. Оказа се, че ги нямам. Нямам нито 1 инсталиран драйвер. Ще бъда благодарен ако помогнете.От кой сайт мога да ги дръпна? Ето снимка която може да бъде полезна :

post-24809-0-93313000-1417887551_thumb.jpg

Сподели другаде

Да допълня, че когато пробвам да инсталирам драйверите чрез DriverPack Solution ми излиза тази грешка: Моля за помощ. Защото така лаптопът остава неизползваем. Интересното е, че преди да пре-инсталирам лаптопът направих това с компютъра и изтеглих драйверите чрез тази програма и нямам никакви проблеми за сега.

post-24809-0-71579300-1417905699_thumb.jpg

Сподели другаде

От сайта на производителя ди изтегли драйверите - според модела на лаптапа и операц. с-ма. Другото е излишно, което допълваш. Лаптопът си има производител и поддръжка.
Сподели другаде

Вече го пробвах и този вариант, но за този модел лаптоп няма всички драйвери. Всъщност са много малко. Ще се опитам да го измисля някакси. Мерси все пак

Сподели другаде

Ето една тема за драйвери.http://forums.softvisia.com/index.php/topic/3526-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8/

И по точно тук.Как да разбера какви хардуерни компоненти имам, за да знам какви драйвери да търся?

Сподели другаде

Мога да дам единствено драйвер за чипсета на дънната платка — този. Драйверът за тази видео карта ще трябва да се изтегли от страницата на производителя на лаптопа, който не го знаем какъв е, защото не си споменал. Другите компоненти също не ги знаем, защото не си ги споменал и не фигурират на снимката.

Сподели другаде

В такъв случай се извинявам. Знам, че ви е дотегнало да обяснявате на всеки поотделно защото предполагам не съм единствения с този тъп въпрос.. Кое друго трябва да снимам за да имате представа за драйверите? Пробвах в сайта на производителя на лаптопа, но излезнаха няколко модела които нито един не отговаряше точно на моя и затова не исках да рискувам. Ако това е от помощ модела е Toshiba Satellite A300.

Сподели другаде

Хора помагайте. Където и да потърся драйвер за видеото никъде не намирам за Win XP. За всичко друго намирам но за този Уин - не.И чрез справочника, който колегата по-нагоре ми даде опитах, но и там не намирам.За Wi-Fi оттам свалих, за аудиото пак оттам, но най-важното не намерих. Видеото е :  ATI Mobility Radeon HD 3650

Сподели другаде