quattro Публикувано Декември 6, 2014 Report Share Публикувано Декември 6, 2014 Здравейте. Пре-инсталирах си лаптопа без да проверя дали имам дисковете с драйверите. Оказа се, че ги нямам. Нямам нито 1 инсталиран драйвер. Ще бъда благодарен ако помогнете.От кой сайт мога да ги дръпна? Ето снимка която може да бъде полезна : Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Декември 6, 2014 Report Share Публикувано Декември 6, 2014 От сайта на производителя на лаптопа може да изтеглите драйверите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Декември 6, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 6, 2014 Да допълня, че когато пробвам да инсталирам драйверите чрез DriverPack Solution ми излиза тази грешка: Моля за помощ. Защото така лаптопът остава неизползваем. Интересното е, че преди да пре-инсталирам лаптопът направих това с компютъра и изтеглих драйверите чрез тази програма и нямам никакви проблеми за сега. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Декември 7, 2014 Report Share Публикувано Декември 7, 2014 От сайта на производителя ди изтегли драйверите - според модела на лаптапа и операц. с-ма. Другото е излишно, което допълваш. Лаптопът си има производител и поддръжка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Декември 7, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2014 Вече го пробвах и този вариант, но за този модел лаптоп няма всички драйвери. Всъщност са много малко. Ще се опитам да го измисля някакси. Мерси все пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Декември 7, 2014 Report Share Публикувано Декември 7, 2014 Ето една тема за драйвери.http://forums.softvisia.com/index.php/topic/3526-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8/ И по точно тук.Как да разбера какви хардуерни компоненти имам, за да знам какви драйвери да търся? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 7, 2014 Report Share Публикувано Декември 7, 2014 Мога да дам единствено драйвер за чипсета на дънната платка — този. Драйверът за тази видео карта ще трябва да се изтегли от страницата на производителя на лаптопа, който не го знаем какъв е, защото не си споменал. Другите компоненти също не ги знаем, защото не си ги споменал и не фигурират на снимката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Декември 8, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 8, 2014 В такъв случай се извинявам. Знам, че ви е дотегнало да обяснявате на всеки поотделно защото предполагам не съм единствения с този тъп въпрос.. Кое друго трябва да снимам за да имате представа за драйверите? Пробвах в сайта на производителя на лаптопа, но излезнаха няколко модела които нито един не отговаряше точно на моя и затова не исках да рискувам. Ако това е от помощ модела е Toshiba Satellite A300. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Декември 8, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 8, 2014 Хора помагайте. Където и да потърся драйвер за видеото никъде не намирам за Win XP. За всичко друго намирам но за този Уин - не.И чрез справочника, който колегата по-нагоре ми даде опитах, но и там не намирам.За Wi-Fi оттам свалих, за аудиото пак оттам, но най-важното не намерих. Видеото е : ATI Mobility Radeon HD 3650 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Декември 8, 2014 Report Share Публикувано Декември 8, 2014 http://www.toshiba.eu/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU Ето сайт с драйвери на Тошиба.Виж какъв ти е short model № отдолу на лаптопа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Декември 8, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 8, 2014 Само да попитам нали Display Driver отговаряше за Видео драйвер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Декември 8, 2014 Report Share Публикувано Декември 8, 2014 Да. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Декември 8, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 8, 2014 Искам да благодаря на всички. За търпението и за помощта.Всичко е наред вече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Декември 8, 2014 Report Share Публикувано Декември 8, 2014 Направи си сега Driver Backup да не търсиш пак следващия път. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Декември 9, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2014 Не съм правил подобно нещо до сега. Не знам как. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост