Jump to content

Помогнете с избор

Препоръчан пост

Да, напълно съм наясно, че не е позволено да се качват файлове с това разширение. Аз затова неслучайно споменах първо да архивираш въпросния файл. Както и да е, видях го.

Изпълни инструкциите за Malwarebytes Anti-Malware в този коментар, т.е. сканирай с нея и публикувай резултатите.

Сподели другаде

Дано съм разбрал правилно, Ето го файла :

Да попитам нещо извън темата. Мога ли да регистрирам Malwarebytes за да ми е като главна анти-вирусна програма. Чувал съм, че е доста надеждна.

Scan.txt

Сподели другаде

Много ти благодаря наистина.. И без да отварям нова тема искам да попитам и нещо друго.. Лаптопът ми напоследък много почна да загрява. Пре-инсталиран е изчистен е от вируси.. Много топъл става за доста кратко време.. Един познат ми даде идеята да го закарам на сервиз за да могат да го разглобят и да го изчистят отвътре защото сигурно там е проблема. Някакви предложения?

Сподели другаде

Напълно е възможно да е натрупал прах/мъх и/или термопроводящата паста да е изгубила качествата си и това да води до загряването. Предложението е общо взето същото — кадърен сервиз, освен ако нямаш способен познат, който да го направи по-добре и/или за по-малко пари.
Сподели другаде