Stanislav Shukerov Публикувано Ноември 30, 2014 Report Share Публикувано Ноември 30, 2014 Имам проблем със свободното място в "C". Имах 15 ГБ свободно място на харда и лека полека ми се запълва не обяснимо :Х Аз съм мн подреден целия ми компютър е мн подреден и почистен. Моля да ми дадете някой съвет ? Имам едно предположение понеже си зареждам Iphon-a на лаптопа и всеки път когато го свържа ми се back up-ва не знам дали тази операция неми заема място всеки път бавно , но славно ! моля изкажете мнение ?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Декември 1, 2014 Report Share Публикувано Декември 1, 2014 Провеерете къде са изчезналите гигабайти с Folder Size. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stanislav Shukerov Публикувано Декември 1, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 1, 2014 Много благодаря точно това което мислех беше 20 ГБ backup имаше от iphon-a , но благодарение на програмата го намерих къде се намира много благодаря :Д Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stanislav Shukerov Публикувано Януари 25, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2015 Имам 80 GB "C" проверих го цялото имам 40 GB заети а всъщност е 78 от 80 !!!! Губят ми се 30 GB а не знам къде са ? Предварително благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 27, 2015 Report Share Публикувано Януари 27, 2015 Опитай да го почистиш с Disk Cleanup опцията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stanislav Shukerov Публикувано Януари 27, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2015 ООО пробвах и не само с нея и ccleaner ама не е от това ?!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 30, 2015 Report Share Публикувано Януари 30, 2015 Направи следното: - изтегли Xinorbis и я инсталирай/разархивирай на удобно място; - стартирай програмата и избери английски език; - в основния прозорец на програмата, в полето за сканиране напиши D:\, кликни бутон Scan и изчакай да приключи сканирането; - след като приключи, от меню File избери Save reports...; - постави отметка на HTML Report, посочи къде и с какво име да се създаде файлът и го запази; - след това го архивирай и прикрепи към коментара си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост