teodora1111 Публикувано Ноември 26, 2014 Report Share Публикувано Ноември 26, 2014 Здравейте, надявам се да пиша в подходящият раздел. От два дни компютъра ми се само рестартира. Преди да започне да го прави антивирустната ми улови и изтри вируси, така че подозирам, вината е тяхна.Антивирусната ми е avast free antivirus; ОС - Windows xp pro. SP3Преди рестартиране ми изписва грешка, на която съм прекачил снимки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodora1111 Публикувано Ноември 26, 2014 Author Report Share Публикувано Ноември 26, 2014 Някакви предложения, не бих желала да го преинсталирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Ноември 26, 2014 Report Share Публикувано Ноември 26, 2014 Здравейте, надявам се да пиша в подходящият раздел. От два дни компютъра ми се само рестартира. Преди да започне да го прави антивирустната ми улови и изтри вируси, така че подозирам, вината е тяхна.Антивирусната ми е avast free antivirus; ОС - Windows xp pro. SP3Преди рестартиране ми изписва грешка, на която съм прекачил снимки.Пробвай да възстановиш системата със System Restore- Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodora1111 Публикувано Ноември 27, 2014 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2014 Не, не се получава. Опитах се да сменя деня за рестарт но не позволява, други предложения? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Ноември 27, 2014 Report Share Публикувано Ноември 27, 2014 Не, не се получава. Опитах се да сменя деня за рестарт но не позволява, други предложения?Другия и лесен вариянт е да спреш автоматичния рестарт.Това става като-натиснеш бутона -Start > Settings > Control Panel > System > Advanced > Settings (в Startup and Recovery):http://www.uroci.com/images/stories/uroci_15/customizexp3/autorestart.gifВ този прозорец премахни отметката на Automatically restart и натисни бутон ОК. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 27, 2014 Report Share Публикувано Ноември 27, 2014 Да видим дали съм разбрал коректно: след като зареди операционната система, се появяват тези три прозореца и след като ги затвориш, компютърът се рестатира автоматично? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodora1111 Публикувано Ноември 27, 2014 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2014 Да точно така. Веднага след зареждането се появява снимка а останалите два прозореца след натискане на click here Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodora1111 Публикувано Ноември 27, 2014 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2014 Start > Settings > Control Panel > System и ми се отваря System Restore няма Advanced. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Ноември 27, 2014 Report Share Публикувано Ноември 27, 2014 Start > Settings > Control Panel > System и ми се отваря System Restore няма Advanced. Щракнете върху бутона Старт. START Щракнете с десния бутон върху Компютър. My Computer Ляв клик Properties Свойства от получената менюто. Щракнете върху раздела Разширени. Advanced Tab Щракнете върху Настройки по стартиране и възстановяване.Settings under Startup and Recovery Това ще ви отведе до прозореца Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 27, 2014 Report Share Публикувано Ноември 27, 2014 RamzesIII, въпросният прозорец няма нищо общо с тези грешки. teodora1111, Изтегли Autoruns и: 1) стартирай програмата; 2) изчакай да сканира всички местоположения за стартиращи обекти; 3) избери Options -> Filter Options... -> постави отметки на Hide Microsoft entries -> OK; 4) меню File -> Refresh; 5) меню File -> Save... (от падащото меню остави избран .arn за файлов формат). 6) архивирай създадения файл с удобен за теб архиватор и прикачи архива към коментара си. Описание как се прикачат файлове (ако не знаеш): - при публикуване на коментар кликни бутон Повече опции; - долу в секция "Прикрепяне на файлове" посочи файла и кликни бутон Прикачи този файл; - накрая кликни Добавяне в мнението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodora1111 Публикувано Ноември 28, 2014 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2014 Предполагам това имаш предвид.AutoRuns.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2014 Report Share Публикувано Ноември 28, 2014 Сканирай с Malwarebytes Anti-Malware. Инструкции за това можеш да намериш тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост