barbuncela Публикувано Ноември 20, 2014 Report Share Публикувано Ноември 20, 2014 Здравейте отново! Пак някакъв проблем се заформи,но този път нямам понятие за какво става дума!!! NOD32,използвам го от доста време без проблеми на домашния,на служебния компютър и на лаптопа.Наскоро го актуализирах до последна версия,и почнаха дяволиите!В един момент лаптопа почна едвам да мърда! Отварям диспечера egui.exe един от файловете на nod32 мисля,че главния изпълнителен, на 100%.Опитвам да отворя програмата от иконката до часовника.Не става.Не е активна.А не показва никакъв процес в действие!!! Почаках,нищо!Не се изключва.Рестартирах компа,никакъв проблем.След някакво време,не знам колко точно,същия номер.Само че този път е ekrn.exe пак от папката на NOD32.И пак иконата неактивна,без индикация на процес в действие,сканиране или актуализация.Иконката си седи нормално,ако има процес,обикновено се върти! Пак рестарт,пак се оправи.Почна да го прави домашния комп и служебния! Същия номер! Ама хайде онези големи мощни машини с Windows 7 горе долу се справят,но лаптопа ми с ХР умира директно,докато ми покаже иконата "рестарт"минава 1 минута и повече.Махнах го,лаптопа тръгна съвсем нормално.Опитах се да намеря малко по стара версия на НОДА,ама или няма,или...знам ли къде да я търся? От търсачката ми излиза навсякъде последната версия! И не знам какво да правя! Без антивирусна...не е гот!!!Дали с последната версия на програмата има проблем някакъв или...знам ли какво! Някакви идеи?Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 20, 2014 Report Share Публикувано Ноември 20, 2014 Нямам наблюдения конкретно върху 8-ма версия на програмата. Може да е имало някакъв проблем с начина на активиране, ако е бил използван някой нелегален такъв. Или може да не е била наистина най-новата версия.Ако държиш на NOD32, можеш да изтеглиш по-стара версия от нашия сайт. Например от тук можеш да свалиш последната версия 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Ноември 21, 2014 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2014 Нямам наблюдения конкретно върху 8-ма версия на програмата. Може да е имало някакъв проблем с начина на активиране, ако е бил използван някой нелегален такъв. Или може да не е била наистина най-новата версия.Ако държиш на NOD32, можеш да изтеглиш по-стара версия от нашия сайт. Например от тук можеш да свалиш последната версия 7. Благодаря! С тази версия от сайта стана! Не са нелегални.Плащам си всеки месец с SMS. А тази тука(имам предвид служебния комп)мисля че е корпоративна.Трябва да кажа на нашия админ какво се случва за да я смени.Благодаря още веднъж.Приятен ден! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Ноември 25, 2014 Report Share Публикувано Ноември 25, 2014 Проблема е при теб,от доста време карам с есет версия 8 и няма никакви проблеми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Ноември 25, 2014 Author Report Share Публикувано Ноември 25, 2014 Проблема е при теб,от доста време карам с есет версия 8 и няма никакви проблеми Не вярвам...честно казано!1.Еднакъв проблем с три компа! Хайде,двата са си мои и си ги инсталирам аз.Но другия е служебният.Нямам нищо общо с него!2.Проблема се появи при актуализацията,и на трите!3.Сега съм пак със седма версия и няма проблеми... Освен да съм дръпнала някакъв бъгъв инсталационен файл! Защото го издърпах цял,не за online инсталация! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Ноември 26, 2014 Report Share Публикувано Ноември 26, 2014 Направи проверка на windows:sfc /scannow(рестартирай)ина файловите системи на дяловете:echo y|chkdsk D: /F /R /Becho y|chkdsk c: /F /R /B & shutdown /r /t 000 /d p:1:1 ще рестартира компютърът Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост