abracadabra Публикувано Ноември 16, 2014 Report Share Публикувано Ноември 16, 2014 Здравейте, не съм сигурен дали е в правилни раздел въпроса, ако не е , моля преместете го където му е мястото. Та да обясня. Днес реших на лаптопа да стартирам програмата(която отдавна съм инсталирал) inSSIDer 3. Знаете с нея виждам не само моята wi-fi връзка а и другите, канала ми и т.н. И, дали от нея или пък от самия Windows7, ми излязоха следните снимки: Сега, не можах(английския не ми е добър) да разбера какво е. След като наснимах, кликнах върху "ДА"(на въпроса "Искате ли да продължите"), и се затвори всичко... И е ОК. После си ползвах компютъра. Та, въпроса ми е какво и от къде се взе това?П.П.Напоследък нещо не ми много добре работи Windows-а, ама май не е от нещо специално а може и аз да съм си го поразвалил. При стартиране на лаптопа нещо се бави, не отваря браузър, не знам може и да се актуализира Авста та затова... Дори и Уидноус Експлоръра се бави и бъгва в началото. После не товари памет нито процесор... Не, знам. Сканирам с Мауербайтс-и нищо. Имам и Аваст безплатен. Ето и снимки от диспечера на задачите:Не знам дали всички процеси трябва да се стартират(например тези на NVidia-та, и някой други...). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Ноември 30, 2014 Author Report Share Публикувано Ноември 30, 2014 ... така и не се появи повече това, а и не разбрах какво е... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 30, 2014 Report Share Публикувано Ноември 30, 2014 Ако се появи отново, ще го мислим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Декември 1, 2014 Author Report Share Публикувано Декември 1, 2014 Да, така е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост