Цветан Цветанов Публикувано Ноември 13, 2014 Report Share Публикувано Ноември 13, 2014 Здравейте, хора. Вие сте ми последната надежда.Сглобих си компютър с моя рам, хард и записвачка срещу 50 лв. в един компютърен сервиз. Още от първото включване, след 20-на минути работа излезе първия син екран. След това продължава наистина ужасно и досадно непрекъснато има няма през 10 минути буквално най-малко 2, най-много 30 мин. Заведох го обратно при човека, уж каза, че го тества и при него не ги изкарва. Излъга ме и или не знае как да го оправи или не може. Не ми го изкарва само като съм през safe mode with internet, даже през него пиша и този пост. Преинсталирах го, проблема не мърда. Не знам от какво е, драйвер (преинсталация, търсене драйвери от нета), рам (изваждане, смяна на местата), хард (изваждане и вкарване на кабелите). Обаче нещо друго, накоето трябва да се обърне внимание е, че синият екран (те са няколко) и почти винаги е различен от предишния. Наистина е много вбесяващо, това се случва непрекъснато. Направих от едно място,като излезе да не ми рестартира компа и записах за 30 мин. 6 сини екрани с 4 различни кода. Потърсих и в интернет подобни проблеми, но точно като моя няма. Наистина вие сте ми последната надежда.Ето какво ми изписва:1. Page fouth in nonpage - 0x000000502. ................ - 0x0000008E3. Memory management 0x0000001A4, Pfn list corrupt 0x0000004E Ето малко инфорамция за компютъра:С windows 7 sp1 32 bit,CPU Type DualCore Intel Pentium D, 3000 MHzMotherboard Name Acer G945MKMotherboard Chipset Intel Lakeport-G i945G/GC/GZSystem Memory 2039 MBVideo Adapter Intel GMA 950 (256)Disk Drive SAMSUNG HD321KJ ATA Device (320 GB, 7200 RPM, SATA-II)Много, много, много, много ви моля, помогнете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naskobk Публикувано Ноември 14, 2014 Report Share Публикувано Ноември 14, 2014 Здрасти,ако имаш възможност, стартирайAIDA от флашка или от компютъраи пусни един бърз отчет на цялата система,запиши го във текстов файл и го прикачи,към следващият ти коментар, за давидим дали има съвместимост дъното съствоите компоненти които си инсталирал къмдънната платка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 14, 2014 Report Share Публикувано Ноември 14, 2014 Като за начало ще е добре да пуснеш тест на паметта с Memtest86+. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Цветан Цветанов Публикувано Ноември 14, 2014 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2014 Здрасти,ако имаш възможност, стартирайAIDA от флашка или от компютъраи пусни един бърз отчет на цялата система,запиши го във текстов файл и го прикачи,към следващият ти коментар, за давидим дали има съвместимост дъното съствоите компоненти които си инсталирал къмдънната платка.Да, аз от нея извадих информацията, но не знам от къде да пусна този отчет? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naskobk Публикувано Ноември 14, 2014 Report Share Публикувано Ноември 14, 2014 Погледни файла,там се вижда откъде се вади отчета за АИДА Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост