djbooth Публикувано Септември 1, 2006 Report Share Публикувано Септември 1, 2006 (Редактиран) Здравейте, имам следния проблем: Сложих Windows Server 2003 eXPerience Edition,видеото е RADEON 7000 но под SAFE MODE както се качват драйверите, изобщо не ще да ги инсталира,как ли не пробвах и ми идва да се . Слатах го на други 2 машини с FX5200 видео карти без проблем.Някой някакви идеи да има? Редактиран Септември 1, 2006 от djbooth Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 1, 2006 Report Share Публикувано Септември 1, 2006 Я пак, ама този път малко по-ясно и подробно, че почти нищо не разбрах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
djbooth Публикувано Септември 1, 2006 Author Report Share Публикувано Септември 1, 2006 (Редактиран) Така, инсталвам Server 2003,драйверите на дъното,идва ред на видео картата ATI RADEON 7000 ,влизам под SAFE MODE и тръгвам да слагам видео драйверите и до там.......неще и не ще да тръгне инсталацията,през Device Manager задавам Update Driver,тръгва да ги слага,стига до някакво положение и хоп.....някаква грешка която не помня каква беше(добре че имам имидж на инсталацията та ако се наложи да я върна да видя каква е точно).Слагах Server 2003 на други 2 машини с видеокарти FX5200 всичко стана без грешка.На други видео карти не съм пробвал. Редактиран Септември 1, 2006 от djbooth Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 2, 2006 Report Share Публикувано Септември 2, 2006 Защо инсталираш драйверите под Safe Mode? Обикновено драйверите на ATI изискват Microsoft .NET Framework, за да се инсталират (ако се инсталира пакет с включен контролен панел). Ето линкове:Microsoft .NET Framework 2.0 (22.5MB)Microsoft .NET Framework 1.1 (23.2MB) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
djbooth Публикувано Септември 2, 2006 Author Report Share Публикувано Септември 2, 2006 (Редактиран) Мерси, ще пробвам да видим какво ще стане. Опс...сега видях че Microsoft .NET Framework е махнат.Night_Raven,благодаря за помоща . Редактиран Септември 2, 2006 от djbooth Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост