mimoslav4eto Публикувано Ноември 7, 2014 Report Share Публикувано Ноември 7, 2014 Здравейте!Имам малко странен въпрос.Един приятел ме помоли за помощ като по-вещ в областта на техниката. Имал е проблем с Мака си(20 инчов iMac 2007 MA877LL - iMac 7,1 - A1224). Занесъл го е на някакъв "баш майстор" и пичът изтрил всичко и сложил Windows 7.... Когато зарежда, се появява бял екран и остава така за известно време, не разпознава повечето от Os X boot командите(мисля, че ги разпознава, но просто няма никаква реакция, понеже няма какво да буутне или изпише) с изключение на задържане на бутона на мишката за еджектване на диск(останалите просот не мога да ги тествам в тези условия).Възможно ли е след като така е инсталиран Windows 7, да се инсталира отново някоя от версиите на Os X? За жалост собственикът няма оригинален диск, с който нещата щяха да станат по-лесно. Опитвах се да дръпна това и онова от интернет. И пробвах с по-стари версии на Os x(tiger) като просто рипна iso-то на диск. Нямаше резултат, дискът не беше разпознат. С по-нова версия не съм пробвал, защото размерите са твърде големи за обикновено dvd(нужно е DL, за което нямам записвачка), а boot-ване от usb не работи(макът е стар модел или просто не си работи...).Ако някой се е сблъсквал със сходен проблем, моля да сподели Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост