abracadabra Публикувано Октомври 27, 2014 Report Share Публикувано Октомври 27, 2014 Не ми отваря снимките, нещо изтрих някаква папка на хард диска където ми бяха снимките. Как да го преинсталирам windows photo viewer-а? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 27, 2014 Report Share Публикувано Октомври 27, 2014 Не ми отваря снимките, нещо изтрих някаква папка на хард диска където ми бяха снимките. Как да го преинсталирам windows photo viewer-а?Ще може ли наново да обясниш, че не стана много ясно!Изтрил си твои снимки на хард диска, а сега искаш да преинсталираш Windows Photo Viewer, понеже не работи вече!Аз не намирам връзка м/у двете!А програмата лесно можеш да си я намериш.Трябва само да попиташ Google.http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Viewers/Free-Photo-Viewer.shtml Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Октомври 28, 2014 Report Share Публикувано Октомври 28, 2014 Пробвай следното: Щрани с десен бутон на няоя снимка(картинка), избери Properties->в раздел General щракни бутон Change. Ако не се вижда програмата Windows Photo Viewer, щракни на стрелката надолу срещу теста Other programs. Ако и там я няма, ще трябва да се направи проверка на системата за липси и повреди на системни файлове: Start->Search->напишете cmd и като се появи черната икона, щракнете по нея. Изберете Run as administrator. В новия черен прозорец напишете sfc /scannow и натиснете Enter. Като завърши проверата, рестартирайте компютъра. ПП: По принцип процесът windows Photoviewer се стартира така dllhosts "%Program Files%\Windows Photo Viewer\PhotoViewer.dll" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Октомври 28, 2014 Report Share Публикувано Октомври 28, 2014 Не ми отваря снимките, нещо изтрих някаква папка на хард диска където ми бяха снимките. Как да го преинсталирам windows photo viewer-а? Снимката, която не отваря, с десен клик върху нея задай да се отваря и асоцира с windows photo viewer. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Октомври 28, 2014 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2014 Изтрих папка от скиритите в тази част от хард диска където са ми снимките. И, сега не се отварят с windows photo viewer-а, а направих настройките със paint да ги отваря. Ще пробвам съветите ви и ще пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Октомври 28, 2014 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2014 Благодаря на ExaFlop, много добре е обяснил. В момента правя теста. Само не разбрах как да стартирам като администратор. Ето снимка: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Октомври 28, 2014 Report Share Публикувано Октомври 28, 2014 Щракнете бутона Start-> щранете в полето Search и напишете cmd и като се появи черната икона, щракнете по нея с десен бутон. Изберете Run as administrator. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Октомври 28, 2014 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2014 Благодаря много. Получи се. Ето снимки: , , Това последното е от лог файла, снимах само най долу на текстовия файл че е много дълъг. Поправи се и сега е екстра. Благодаря. П.П.Аз проверих за тази команда(понеже ми се стори много ефективна). И открих в някакъв форум за Win7, ето това:Супер е, прилича ми на recovery conzole на ХР-то. Там си поправях със fixboot, и fixmbr(даже ги помня на изуст) старта на Win XP-то когато бях с него. Та нещо като него ли е? И този вариант с scf\? , нещо като "универсална поправка и проверка" на целия Уиндоус ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Октомври 28, 2014 Report Share Публикувано Октомври 28, 2014 Готово. Ремонтът е успешен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Октомври 28, 2014 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2014 Да, много Ти благодаря. (там, на горния ми пост, от любопитство проверих за командата и открих за нея, и scf\?). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Октомври 28, 2014 Report Share Публикувано Октомври 28, 2014 sfc трябва да се пуска от админска конзола, за да се избягва проблем с достъпа до файлове. sfc проверява за липса и/или повреда на системни файлове и ги възстановява, ако може. А за възможните й ключове:sfc /? и ще Ти покаже как може да бъде стартиран инструментът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Октомври 28, 2014 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2014 Много полезна команда, и ми свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост