StuFF Публикувано Октомври 25, 2014 Report Share Публикувано Октомври 25, 2014 Здравейте на всички ! Значи имам 2 въпроса относно новият ми охладител , а ето го и него : http://laptop.bg/cooling_pads-deepcool-deepcool_multi_core_x6 . Първият: Преди да го купя , когато лаптопа се натовари ми топлеше само от лявата страна ( само там са ми отворите и нещата които загряват ) . Сега като го пусна и пусна работи който натоварват за да позагрее да усетя има ли ефект , и дали е по-добре от преди , мога да кажа ,че се получава нещо странно за мен. От ляво леееко се усеща , че малко по малко загрява но пак си загрява , но топлината се е прехвърлила ( разделила ) се едно и по останалите части от лаптопа - най-вече средната. Това от перките ли е защото ми вруща някакъв топъл въздух и разделя просто натоварването което е само в ляво или си е направо обратен ефект с тази подложка ? Вторият: Имам две лепенки които уж са направени да ги залепя и лаптопа да не ми се плъзга надоло ( гумени прагчета от по 0.2-3 мм ) . Залепих ги аз , те толкова калпаво лепнат че направо ги свалям с лаптопа . Та може ли да ме посаветвате какво лепило ще ми свърши " ЗДРАВА " работа да залепя гумите на тази подложка? П.П: Благодаря на обърналите внимание на темата ми ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 26, 2014 Report Share Публикувано Октомври 26, 2014 Какви всъщност са температурите на компонентите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост