mario347 Публикувано Октомври 26, 2014 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2014 Добре направих го и сега това ли трябва да е ??Ако може някой да обясни малко по подробно къде да търся в Event Viewer-a !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 26, 2014 Report Share Публикувано Октомври 26, 2014 Добре направих го и сега това ли трябва да е ??Ммм не!Десен бутон на Моят компютър=>Управление=>Event Viewer=>Windows Logs=>Application.Гледай колоната под Sourse. Ще видиш къде пише Chkdsk.Влез вътре и и направи снимка.По важно е да се вижда, какво пише на последните редове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mario347 Публикувано Октомври 26, 2014 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2014 Ето го !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 26, 2014 Report Share Публикувано Октомври 26, 2014 Ето го !!!Е това което исках да видя, не си го показал.Исках да видя дали има Bad Sectors.И колко ако има!Както и да е!Все пак темата не е моя.Аз се опитах да дам някой друг съвет!Да попитам: -След сканирането, има ли промяна, или пак си е същото? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mario347 Публикувано Октомври 26, 2014 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2014 Няма промяна ! Не знам вече какво да направя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 26, 2014 Report Share Публикувано Октомври 26, 2014 Няма промяна ! Не знам вече какво да направя.Аз си имам мое виждане.И мой метод.Видях че бяха дадени няколко програми да се сканира.Тъй като аз познавам тазии програма: TreeSizeFreePortable.Нека да опитаме със нея!Можеш ли да сканираш дял D със нея и да дадеш снимка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mario347 Публикувано Октомври 26, 2014 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2014 Май май е нещо от recyclebin-a !!! Но защо показва ,че цялата памет е 102.7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 26, 2014 Report Share Публикувано Октомври 26, 2014 Май май е нещо от recyclebin-a !!! Но защо показва ,че цялата памет е 102.7Можеш ли да разклониш кошчето на дял D и да направиш нова снимка?Да видим какво има във него! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mario347 Публикувано Октомври 26, 2014 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2014 Сега ми стана ясно къде са това са изтритите backup файлове които ми пълнеха паметна и докато разбера как да спра всеки път да се записват ги триех !!!По подробна снимка ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 26, 2014 Report Share Публикувано Октомври 26, 2014 Сега ми стана ясно къде са това са изтритите backup файлове които ми пълнеха паметна и докато разбера как да спра всеки път да се записват ги триех !!!По подробна снимка !От самата програма можеш да ги изтриеш.Със десен бутон върху това което е за триене. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mario347 Публикувано Октомври 26, 2014 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2014 Най-накрая !!! Едно голямо БЛАГОДАРЯ !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Октомври 27, 2014 Report Share Публикувано Октомври 27, 2014 Видях че бяха дадени няколко програми да се сканира. Тъй като аз познавам тазии програма: TreeSizeFreePortable. Нека да опитаме със нея! Грешката в проверката всъщност идва от вас, от SoftVisia, тъй като не сте предоставили на потребителя да изтегли актуалната версия 2.13, а той е употребил изостаналата от пра-епохата 2.10! http://i61.tinypic.com/2s9a88w.png Имам въпрос към mario347 - кой ако не ТИ е барнал кошчето да събира повече боклук? Защото по подразбиране паметта е ограничена, но при теб явно е с неограничени възможности и е направено не случайно. При положение, че знаеш какво се случва е странно да питаш къде е паметта ти? http://i58.tinypic.com/2jbledt.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mario347 Публикувано Октомври 27, 2014 Author Report Share Публикувано Октомври 27, 2014 Нямах си и на представа ,че се запазило в кошчето в последствие се досетих след като го видях от програмата !!! Не смятам да пиша повече по тема проблема ми е решен . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост