Ивайло Цанков Публикувано Октомври 12, 2014 Report Share Публикувано Октомври 12, 2014 Здравейте! Предварително се извинявам ако темата ми се дублира с друга.Имам следния проблем: не мога да свалям шаблони за access 2007. Излиза съобщение, че не съм свързан с интернет, което е абсурдно, защото много добре знам, че не е така, а и бих ли се опитвал да свалям каквото и да е без интернет връзка... Пише, че може да съм в режим офлайн на браузъра си, нещо което също не е така. Освен това аз се опитвам да свалям шаблоните чрез самия офис пакет. И другото, което е по-скоро предложение-да пробвам да ги изтегля по-късно...Тъпо и излишно според мен, при все, че тази гимнастика я правя от няколко дни. Потърсих в интернет шаблоните за access 2007, но единственото, което ми излезе бе статия, в която се обяснява как да се свалят шаблоните...същото, което се мъчех да правя и аз. Тъй като предполагам, че ще възникнат въпроси, бързам предварително да кажа, че съм с windows 7, 32 бита (ако това е от значение), офис пакета ми е лицензиран със сериен номер, побългарени са менютата му...За сега това мога да кажа.С уважение,Ивайло Цанков. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 13, 2014 Report Share Публикувано Октомври 13, 2014 Здравейте Ивайло Цанков,защо не пробвате от тук или ръчно.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост