ozic Публикувано Февруари 25, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2015 Всичко е наред с другите документи . Обаче тоя си остава така и се чудя защо се получава и как да го премахна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 25, 2015 Report Share Публикувано Февруари 25, 2015 Без да познавам структурата на документа бих предложил следното:Ctrl+A, ctrl+C, new document, ctrl+V: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 25, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2015 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 26, 2015 Author Report Share Публикувано Май 26, 2015 Страниците в Word са ми със стандартни настройки. По подразбиране са зададен отстъпите от всеки край. Въвеждам текст и след това въвеждам текст във Footer. Когато разпечатвам документа ми "изяжда", това което е във Footer. Било много надолу и принтерът не може да го принтира. Как да го оправя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 26, 2015 Report Share Публикувано Май 26, 2015 Здравей ozic,според мен, проблемът не е в word-a, а проблема идва от възможностите на принтера. Т.е ако оста не му позволява да печати под определени размери, няма как да го направи.При моят принтер му задавам footer 0 mm и ми го качва на самият лист на 4 mm от края на листа нагоре.Има обаче и друг въпрос, ако до момента не е имало проблем, т.е същият офис пакет, същият принтер, то коя е причината да се промени нещо в настройките и да не го печати? - пипано ли е нещо, та дори и от някои друг? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 26, 2015 Author Report Share Публикувано Май 26, 2015 Уместни въпроси! Утре ще отговоря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 27, 2015 Author Report Share Публикувано Май 27, 2015 Оправих го. Проблемът беше в принтера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост